matt -> RE: Aprilčice 2009-II.del (16.12.2008 10:12:56)
|
hojla! pikaro - takoj po zdravniško pomoč!!! pred 2 tednoma serm vam tule jamrala, da imam bolečine v trebuhu, seveda sem mislila, da je to normalno, pač krčenje maternice, itd. No, bolečine, so bile vsak dan hujše in na koncu tako hude, da nisem več mogla stati na svojih nogah in me je mož moral nesti v posteljo... takoj zjutraj sem šla k G in me je takoj napotil v bolnico, ker pa nisem bila nič odprta, so me poslali domov.. počivat (to je bilo v petek 5.12), v soboto so me klicali iz bolnice, cela panika, da so našli nekaj v urinu in da moram takoj, nujno po antibiotike .. seveda sem bila čist paf.. no, še vedno me je bolelo .. in v torek sem se zbudila z krvavimi hlačkami... Seveda sem spet letela k G in tokrat so me pa zadržali v bolnici vse do petka. Ker me spet začenja boleti bom končala, z mojo bebico je hvala bogu vse OK, je zadnje dni blazno živahna, kar me zelo veseli. Kaj se je dogajalo z menoj pa še pravzaprav nisem dobila odgovora, menda je bilo vse posledica tako hudega vnetja.... menda pa me čaka sedaj obilo poležavanja... no, se javim ko bom lahko, pa-pa
|
|
|
|