zupancdam -> RE: Aprilčice 2009-II.del (6.12.2008 15:46:51)
|
Pozdravljene, čvekice, evo mene z dopusta. Res, da je bil bolj kratki, ampak je blo super. Jaz, moja pikica in moja mami, same babnce, sam nismo imele nič dežja dol v v Moravskih. Bilo je super, sem se nakopala, razvajala... Lara je tako uživala, da kar kej, samo jaz imam pa dosti 3 dni. Kopala, sem se normalno, samo pazila sem, da sem imela vedno suhe kopalke ko nisem bila v vodi, pa v pre vročo vodo nisem šla, naplavala sem se pa. Je bila tam ena z dvema otrokoma, komaj 1 leto razlike, pa je bila spet noseča in bo spet 1 leto razlike, je nosila ta dva fanta na rokah,kot za hejc pa tako velik trebušček je že imela. Je bilo kar nekaj nosečnic. Upam, da nisem staknila kakšnega vnetja, ampak se zaenkrat vredu počutim, tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] brca 100 na uro. No, kako ste pa kaj ve? Malo sem brala, vsega pa mi ni uspelo. Ste bile pridne čvekice. JUNONA, vidim, da si že doma, vse dobro ti želim in veliko počivaj. Sonček, pridi kaj naokoli, da malo počvekava. Vsem, ki ste imele MF in preglede, čestitke! Jaz imam mf sedaj 17.12. ampak moram bit tam že ob 6:45, ker bom morala spiti 3dc sladke vode, pa potem počakati 1 uro , pa spet dati kri. Sem že pri Lari morala, pa sem jo vprašala zakaj je to potrebno pa je rekla, da zato, ker imamo v familiji sladkorno bolezen. Groza ej! Moja Lara sedajle spi, jaz sem pa tako utrujena, pa še od vožnje, ko sem sama peljala nazaj, tja me je moj.Sem se spočila, hkrati pa sem ko cota. Dragiga nisem videla 4 dni in komaj čakam, da ga vidim, ker ga itak drugače nič ne vidim, tako kot tudi nmag in še katera. Ampak tako kot je ena napisala. LJUBEZEN, ZAUPANJE IN SPOŠTOVANJE, TO JE NAJPOMEMBNEJŠE, TO DA GA PA NI NIČ DOMA, SEM SE PA JAZ SPRIJAZNILA, čeprav je včasih še težko. No, lepo čvekajte, vas bom spremlajla, grem sedaj še malo pospravit, Oh, ta miklavž itd.
|
|
|
|