detelja -> RE: Aprilčice 2009-II.del (28.2.2009 20:34:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Preeklampsija se mi zdi, da se reče. Pritiska si nisem nič merila, si ga bom šla zdle, ker me neki glava boli. Ponavadi imam nizkega. Bom si šla zmerit. Vaga mi pa kaže skor 1,5 kg več, s tem da jem res zdravo in tako bolj lahko hrano, zato mi je čudno. Do zdaj sem držala to težo s to prehrano in je bil G zadovoljen in je rekel, naj tako nadaljujem. Veš kaj jem: zjutraj kos črnega kruha ali žemljico ali kornšpic ter brezkofeinski kapučino ali brezkofeinsko kavo. Za kosilo jem meso in solato/meso s popečeno ali kuhano zelenjavo. Za večerjo pa jem sadje in to pred šesto uro. Po šesti uri ne jem več. Si bom pa zjutraj še sladkor zmerla, čeprav sem imela ogtt 4,7, kar je super. Ampak vseeno za vsak slučaj, da še enkrat preverim. ja ja tako se reče...a veš, da je tudi mene to glih iz tira spravilo...tam nekje do 28 t sem se ful zredila pa ne da bi dosti jedla ful so mi hodle po glavi sladkarije in pol veš kako je to ko začneš jest[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...pol pa sem šla k gin. pa je rekla, da ne bo težila glede kg ampak, da naj pazim da ne bom šla čez 17 kg...no in pol sem bila vsa jezna, da imam +10-11kg in sem se mal spravila k sebi in sem začela pazit kaj jem in kdaj jem...sicer si še vedno privoščim kak krof, ampak potem drugo odpade, drugače pa si kupjem lindovo čokolado 85% kakava...no in pol mi teža stagnira tam nekje na +11kg...pol pa res pride dan ko sem večino samo pila kaj dosti itak nisem mogla jest, ker sem bila polna vode...in vsa srečna drugo jutro, da se bom vagala in seveda sem upala, da bo kak kg man...pol pa 13,5 kg se pravi 2,5 kg več...če bi mi takrat kdo primazal klofuto se ne bi tako počutila...in pol sem tuhtala in tuhtala in pol ugotovim, da je to voda no pa jaz sem imela še mal gležnje zatečene, ampak res mal...no in pol sem ahtala drugi dan in se ugotovila, da ful hodim lulat pa sploh kaj dosti ne pijem in potem so začele kg padat nazaj dol...no sicer sem na +12,5 kg ampak to je naredil pust...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|