malcekvita -> RE: Aprilčice 2009-II.del (23.2.2009 19:08:56)
|
Nina MM ful lepo zrihtana sobica!!! Danes sem pr osebni zdravnici odprla bolniško na priporočilo ginekologa, pa mi je napisala napotnico za v P naj se grem pokazat zaradi teh krčev, ki jih čutim in otrdevanja trebuha. Sam nisem šla, ker vidim, da imate podobne probleme, pa bojim se da so to itak samo lažni popadki. Malo se bom morala umirit, sam kaj ko je še tolko stavri za narest!!!!! Iz moje študijske sobice moram spravit vse ven in jo preuredit v otroško. Sem kupla plastične zabojnike, kamor bom spravila svoje slavne zapiske in knjige, dragi bo to odnesel v klet. Potem omare samo prebrišem in že lahko zlagam noter cunjice. Ja pa še kozmetiko moram kupit. Sam nič posebnega; mandljevo olje, hladilno mazilo, milo, fiziološka r., bepanthen in to je to. moram še pripravit dve torbi, eno zase, ko bom šla noter, drugo pa za otročka in nanjo moram dat oznako, da bo dragi točno vedel, kaj mora prinest [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zaradi trenutnega pomanjkanja prostora, bom imela previjalno blazino za otročka kr v kopalnici na pralnem stroju. zdej pa moram nehat, grem mal ležat. ala, čauči bejbe moje
|
|
|
|