nmag
|
Drži se Junona,mislim nate ,saj bo. Moj oči je danes malo boljše spal in je tudi boljše volje,zjutraj sva ga z mami skopale,da se malo boljše počuti,boli ga pa še kot .Včeraj sem čist popizdila,je prišel bratec papat in povedat očiju,da bo moral del strehe zamenjat,ker je hin,haaalllooooo,moj oči bo moral,a gospodič on živi tam,se mi je kar scufalo,svakinja ga pa tud pogledat ni prišla niti ni poklicala kako je,sam baje je razglabljala dol v bifeju,kok je moj oči prsmojen k leze gor po strehi,ma če ne bi bla noseča,bi jo šla dol skloftat,še zmeraj sem jezna ko ris.Ne vem a ima še katera tako lenega in brezbrižnega brata,pa žleht svakinjo.Saj imam rada svojega brata,samo to je pa preveč.Midva doma vse rihtava sama,tudi večino stroškov za hišo sva prevzela midva,mami in oči imata penzijo zase,saj si zaslužita,da uživata na stara leta,še tako se lahko hitro kaj zgodi,oči je imel srečo.Dve leti zidava in opremljava mansardo,da bodo otroci imeli vsak svojo sobico,ampak delava sama,ta pa.....Spet sem se razpisala,gre jeza ven.
|