bambi -> ZA NAS (208. nadaljevanje) (31.3.2005 10:11:30)
|
No, da kopiram še tukaj današnji pregled.... La la la la la la la la la, jaz pa sem danes videla svojo :duda: , ki se veselo obrača.... Moj mali cukrček je čisto po mamici, skoz nemiren in sploh se ni pustil slikati, moja G ni mogla naredit lepe slikice, ker se je skoz obračal, no, glavno da smo videli srčka in da je vse OK. Velik je malo več kot 4 cm jaz pa sem v 9nebesa. Dobila sem napotnico za nuhalno svetlino in grem čez 14 dni, moram poklicat, da me naročijo..... Tudi meni je še vedno slabo, zredila sem se pa kar za 3 kg in me je danes pri G soraj kap, ko me je zvagala. Imam 55 kg in se mi ne zdi, da bi se toliko zredila, ampak me je tehtnica postavila na realna tla. Pa kaj zato, samo, da je moja :duda: lepa. Danes sem zelo vesela in podarjam vsaki eno :rozica: Hej Anitka, ti pa se nikar ne boj, res da ni prijetno ampak, ko sem jaz šla rodit so mi tudi rekli klistir ali svečko, pa sem se odločila za svečko, potem pa mi je bilo žal, ker sem celo noč letala na WC, pri klistiranju pa se kar hitro spucaš in je potem bolje..... Nič bat, boš videla kako bo hitro minilo :pujs: Bambi
|
|
|
|