Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 18:52:32
|
|
|
|
GoYa
|
Čau Anitka! Danes sem se spomnila nate, ko sem bila v MB. :) Sicer službeno, sam je blo še dovolj cajta, da sem trgovine poštrefla in sem si kupila eno kiklico in ene hlače v H&M. Oboje v rdeči barvi. :bravo::bravo: Moram pohvaliti tale vaš H&M. Je dosti boljši kot tisti v LJ. Pa še malo se špegala na oddelek za nosečnice :ups: Glede klistirja. Jaz sem dan pred laparoskopijo pila odvajalni sirup. Pri HSG sem pa klistir dobila :(( Pol me je pa sestra na wc terala, mene ni pa nič tiščalo :)-:)- Vprašaj za sirup. Pa seveda :miska: da čimprej odpraviš. Pozdravček! GoYa :rak:, ki bo tudi že zelo kmalu :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 19:00:11
|
|
|
|
miska2004
|
Hojla, bom zelo kratka, se mi mudi. Anitka, držim pestke, da prideš čimprej na vrsto, da te dobro poštimajo, da boš že naslednji mesec 9nebesa. Pozitivno misli še naprej, pa bo! Srečno :angel::rozica::angel:
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 19:30:44
|
|
|
|
Pia73
|
Anitka naj ti najprej povem slabo nato pa še dobro novico,... Žal se v MB ne boš izognila klistirju,... :(( Popoldne dobiš za laparo za histero ne, neke odvajalne tablete ali celo sirup nato pa še zvečer klistir. Me smo kar v vrsti čakale nanj in iz tega naredile tragi komedijo,... Jaz sem poskusila najti pozitivne stvari v tem. Punce pa so se mi rade volje nasmejale. Seveda smo se že prej zmenile katera bo laufala na kateri WC saj so v sobi najmanj tri in en sam WC,... Pa vse smo ga rabile,... Dobra novica pa je ta, da ta klistir ni nič kaj hujšega, sploh ne boli, le malo neprijeten občutek je, ker se razkrečiš pred dvema sestrama, hujšega pa ni,... Pa kaj je to proti rezultatu,... :duda: Držim pesti, da prideš kar takoj na vrsto! Jaz pa sem, saj ne vem, če naj sploh napišem, ker itak ne povem nič novega,... sem utrujena,... Saj bo je pa tamal bolj sočit, ker ni kaj pretirano živahen danes je včeraj še za danes not spravil! Lp drage moje, Pia73 in :duda: 23t 5/7
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 19:37:23
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Ojoj Pia, zdaj sem pa res malce :( postala. Mi res ni jasno, zakaj ni dovolj sirup, če pa dr. Pušenjak pravi, da sirup očisti celotno črevesje, klistir pa le debelo črevo :grrr::grrr::grrr: Naj se gre vse skupaj solit. Jaz jih bom sicer vseeno probala pregovorit, v najslabšem primeru pa me torej čaka tale odvraten klistir. Sicer pa kot praviš, za rezultat :duda: prenesem tudi to. GoYa a maš ti tudi rada rdečo barvo? Jaz sem na momente kar nora nanjo. Miska hvala tudi tebi za lepe želje.:rozica::rozica::rozica::rozica: A ve katera kje v tej preljubi Sloveniji si lahko nabavim kako pametno pižamo????????????? To ne moreš verjeti, prelaufaš nešteto trgovin, pa nikjer pametne pižamce.:grrr::grrr::grrr: Pa pa, Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 19:40:57
|
|
|
|
Pia73
|
Anitka mogoče ti jih bo uspelo pregovoriti, čeprav dvomim. Pa saj ni hudega veš. Pižame pa meni še vedno kupuje moja mami. A misliš svojo pižamo nesti v bolnico??? To ti resnično odsvetujem!
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 19:44:53
|
|
|
|
Anitka
|
In kje jih kupuje?:zmeden::zmeden: Zakaj pa mi odsvetuješ? Saj na tisti dan, ko bom imela laparo bom itak mogla biti v tisti njihovi, kaj pa drug dan?
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 19:48:50
|
|
|
|
Pia73
|
Ponavadi po teh posegih malo krvaviš,... pa je hitro kaka packa kje, pa saj to ni problem samo smisel pa tudi ne, da boš imela svojo pižamo par ur,... Pa še izjema boš kar meni tudi ni všeč. Pri nas v sobi je imela svojo pižamo ena najstnica in smo ti pripisali puberteti,... Je pa priporočljivo imeti svoje copate. Moja mama nima neke izbrane trgovine, je pa že kupila na kakšnem sejmu ipd. Pa jaz tudi nisem izbirčna. :bravo: za mojo mami im mene.
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 20:06:38
|
|
|
|
Anitka
|
No, če najdem kakšno pametno pižamco si jo vzamem zraven, a obljubim, :)-:)-:)- da jo oblečem le, če jo bo imela še katera druga. Grem pa v nabavo za novimi copati ;);) In res :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zate in za mamo.;) Pa pobožaj bušija in reci :duda: da jo lepo pozdravljam;) Pa pa, Anitka:pika:
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 20:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Anitka! Kar se tiče klistira: sem ga preživela, ampak si zasiguraj,da bo WC v bližini 100% fraj! Meni čaji in ostale zadeve niso nič prijele in zato so me štiri ure pred OP dali klistir! Kar se pa pižam tiče sem tudi jaz imela v našem koncu probleme. Na koncu sem našla v BTC-ju (takoj poleg Rajhovega bifeja v nadstropju) je pa Skiny-jeva. 100 x sem jo prala in je še kot nova! Malo dražja vendar vredna denarja! Drugače se pa nič bati in nič sekirati! Bojana
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 20:28:29
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj Bojana! Hvala ti. Sem bila tudi v tej trgovini, pa imajo samo spodnje dele:grrr: In kako ti je kaj všeč moj novi odštevalnik ob slikici? A ni lep?;);)
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 20:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sicer vidim samo enega! In sice za tvoj dopust, ki ti ga malo zavidam8)8). V prvem delu je pa neki x samo! Bi pa imela s sabo eno vzgojiteljico, ki bi nama otroke pazila in ki ji zaupam. Škoda, da mi ne boš male v vrtcu pazila. Kaj ko bi ti prišla v kakšen vrtec v MS? Bojana
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 20:57:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Anitka, bom stiskala pesti, da se bo kar bliskalo:) Jst nisem dobila klistirja, sem pa dobila 5 kapsul in bla v pol ure čist prazna, ampak tako je v Celju:zmeden: Pižamo sem si tudi jaz zraven vzela, pa je bilo čisto brezveze, ker je nisem rabila, je tista široka spalna srajca super, ker nič ne tišči in samo gor jo dvogneš, ko je treba kr naprej kazat šiško in šive, pa meni je prve dva dni po operaciji kr dost teklo ven, pa čeprav sem mela ogrooomen vližek, je nekje mimo priteklo. Ti pa priporočam, da si vzameš štumfke zraven, ker če jih jst nebi mela bi me pa pošteno v noge zeblo, pa sej boš itak mela MM štumfke:) Pa super odštevalnik maš:):):) Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 30.3.2005 21:00:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pa copatke ne pozabit:) Jst pa vidim oba odštevalnika za Tučepe in za tvoj ciklus:) LP, Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 6:49:37
|
|
|
|
simonas
|
Anitka kakšno pižamco pa iščeš? Jaz jih kupujem v enem butiku v Slovenski Bistrici in sicer pižamce od Bety, pa so skorajda neuničljive. Če te zanima mi javi, pa ti pošljem točen naslov in podatke kje najdeš trgovino. Drugače pa :miska::miska::miska::miska::miska:! Simona
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 7:02:05
|
|
|
|
Bety
|
Ženske moje, preberite to..... /////////// Ovo je vrijeme implantacije - ukopavanja embrija u sluznicu maternice. Buduća majka Otprilike sedam dana po oplodnji vaša beba se ugnijezdila u sluznicu (endometrij) maternice, te počinje i službeno trudnoća. U vrijeme implantacije (21. - 22.dan ciklusa) može se javiti oskudno sukrvica, koja ne predstavlja niti dobar niti loš znak. Pojava sukrvice označava susret embrija sa sitnim krvnim žilicama na mjestu ukopavanja u sluznicu maternice, koja potom za dan-dva spontano prestaje. Vaša beba Za nekoliko sati oplođena jajna stanica se dijeli u dvostaničnu, pa potom u četverostaničnu zigotu. Ubrzo vaša beba izgleda poput murve - stadij morule i predstavljena je s nekih 30-tak stanica. Nakon četiri dana nastaje blastocista - stanična loptica ispunjena tekućinom, koja ima otprilike stotinu stanica. Premda se niti mikroskopski još ne može vidjeti nikakva organizacija, stanice se počinju raspoređivati u predodređene slojeve. Od nekih će postati sam plod, druge će sačinjavati strukture koje će ga hraniti. .......... ////////// Včeraj sem zares imela čuden izcedek nahlačkah, da sem celo mojega vprašala, če on vidi isto kot jaz... Pred nekaj minutami preberem zgoraj navedeno.....in... izračunam....8.3. je bil prvi dan M...+22 dni =30.3. ... mogoče se pa le kaj dogaja?!?!?!:zmeden: ....imam nekaj prometrijuma in bom od danes pila 3x na dan, kot sicer priporočajo...hmmmmmmmmm.... Zanimivo je, da nisem še zasledila, da bi dva zdravnika in dva članka bila isto napisana...?!?!....vedno so kakšni novi datumi...mogoče res ostanemo noseče vsak mesec, samo zarodek ne preživi...to me malo tolaži, ker se vedno bojim, da je kakšna večja napaka.... /////////////preberite še vi..... 2 v hrvaščini, en velik kup jih je v angleščini, vendar imam shranjen le eno: http://parenting.ivillage.com/pregnancy/0,,nc26,00.html hrvaški pa sta: http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/02_trudnoca_tjedan.asp ali http://www.iskon.hr/bebe //////////// Samo jaz od tega progesterona imam čudne reakcije...kar plavat začnem in imam čudno glavo... uffffffffff........ Lepo vas pozdravlja Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: brez ss
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 7:02:50
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro še tukaj!:rozica::rozica::rozica: Bojana, če ostanem brez službe, se javljam za privat varstvo.;) Ali pa mi zrihtaj službo v MS- z veseljem sprejmem ;););) Veš tale odštevalnik jaz tudi včasih ne vidim, ker malce nagaja. Tinka MM itak morajo biti. Bom vzela modre, črne in rdeče, pa še spodnjo majčko in hlačke.;) Simonas bom pogledala, če imajo v kateri trgovini v MS Bety pižame. Rda bi pa dvodelno. Punce lep dan vam želim in se beremo popoldne, vaša Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 8:18:13
|
|
|
|
koala
|
Jutrčka! Joj je vreme zanič v MB, pa še ptičkov nisem slišla zjutraj, eh saj bo boljše! SOOOOOOONNNNNNNNČČČČČČČČEEEEEKKKKKK malo pogrej zemljico, jez te že fulll pogrešam. Anitka javi kako boš danes uredila, evo :miska::miska::miska::miska::miska: da prideš na vrsto. Te pridem obiskat. Kar se pa klistira tiče, če si zagotoviš WC sploh ni panike. Malo je neprijetno, a se da preživet. Astra ku ku a si zasipana z delom? Bambi kaj pa ti? A trebušček že kaj raste? Pa ne se med sodnimi spisi zgubit OK? Tia pa ti a :duda: že brca? Pia se slišiva kaj! Ostale :nosecka: bušije čuvat, me ki se pa zato še borimo pa na :modri: ali :roza: ali +! Koala, ki trenutno odganja :hudicek:!
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 10:11:30
|
|
|
|
bambi
|
No, da kopiram še tukaj današnji pregled.... La la la la la la la la la, jaz pa sem danes videla svojo :duda: , ki se veselo obrača.... Moj mali cukrček je čisto po mamici, skoz nemiren in sploh se ni pustil slikati, moja G ni mogla naredit lepe slikice, ker se je skoz obračal, no, glavno da smo videli srčka in da je vse OK. Velik je malo več kot 4 cm jaz pa sem v 9nebesa. Dobila sem napotnico za nuhalno svetlino in grem čez 14 dni, moram poklicat, da me naročijo..... Tudi meni je še vedno slabo, zredila sem se pa kar za 3 kg in me je danes pri G soraj kap, ko me je zvagala. Imam 55 kg in se mi ne zdi, da bi se toliko zredila, ampak me je tehtnica postavila na realna tla. Pa kaj zato, samo, da je moja :duda: lepa. Danes sem zelo vesela in podarjam vsaki eno :rozica: Hej Anitka, ti pa se nikar ne boj, res da ni prijetno ampak, ko sem jaz šla rodit so mi tudi rekli klistir ali svečko, pa sem se odločila za svečko, potem pa mi je bilo žal, ker sem celo noč letala na WC, pri klistiranju pa se kar hitro spucaš in je potem bolje..... Nič bat, boš videla kako bo hitro minilo :pujs: Bambi
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 10:37:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
Bambi super:):):):bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica: Tinka:)
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 10:54:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka, jst sem šla na tisi link, ki si ga dala in sem si naštimala odštevalnikaaaaa:) Zdej sem pa vesela:)- Fajn bodte tut ostale:rozica: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 14:37:24
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo! Jaz sem pa malce :( , saj nisem prišla na vrsto za naslednji teden.:(:( Moram spet poklicati naslednji četrtek in mi potem povejo, če bi šlo morda 11.4. Tinka a niso superca tile odštevalniki.:bravo::bravo: Bambi sem vesela zate in za tvojo :duda: , za kilce pa nič ne maraj.;) Se beremo še kasneje, Anitka:pika:
|
|
|
|
ZA NAS (208. nadaljevanje) 31.3.2005 16:09:08
|
|
|
|
biba77
|
Ojla! Da se vam na kratko javim iz sluzbe. Anitka, nic ne maraj... Kaj je en teden proti 9 mesecem, ki bodo sledili? :)9nebesa:) bambi, a bi se ti jutri z mano dobila na eni tortici? Al ob osmih zjutraj, al pa okoli enajste? Javi mi na mob. kdaj prides v mesto, ker ne bom mogla na RR danes zvecer. Pa tudi, ce je katera druga slucajno prosta, se lahko pridruzi...:zmeden2::zmeden2: Anitka, kaj pa ce bi imeli srecanje naslednji teden? Ima se katera zeljo, voljo in cas???:) No, jaz pa sem bolj :zmeden: neopredeljene :zmeden: volje... Danes imam 27. dan in... cakam... No, lep preostanek dneva vam zelim, :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?