Vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

tancy25 -> Vprašanje (24.11.2008 9:25:00)

Pozdravljene!
Sem študentka(zadnji letnik).Od neke firme dobivam kadrovsko štipendijo.Z partnerjem delava na dojenčku.V planu imava poroko.Mene pa zanima ko bom končala študij se bom prijavila na zavod za zaposlovanje(saj me firma,s katero imam pogodbo,ne bo zaposlila) ali mi pripada kej denarja mesečno,glede na to da bom poročena in partner ima redno zaposlitev za nedoločen čas?Če bom dobila kej denarja,ve katera koliko in ali se v ta znesek štejejo tudi študentska nakazila?Bi katera mogoče vedela kje se lahko to pozanimam.
Za odgovor se vam zahvaljujem.

Kerensa* -> RE: Vprašanje (24.11.2008 9:26:12)

Ja zakaj pa dobivaš kadrovsko štipendijo, ne da bi te potem zaposlili? A je to kakšen moderen šverc? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Drugače pa - nič ne boš dobila, če bo partnerjeva plača presegla minimalca.

tancy25 -> RE: Vprašanje (24.11.2008 9:41:05)

Zaposlili me ne bodo,ker ne potrebujejo ljudi,s takšno izobrazbo kot jo bom imela jaz.Še za prakso mi komplicirajo,tako da si jo bom morala iskati drugje(v pogodbi piše da jo delam pri njih).Zakaj sem dobila štipendijo ne vem(sicer sem vzorna študentka),mogoče zato,ker moj oče dela v tej firmi.

Kerensa* -> RE: Vprašanje (24.11.2008 9:43:41)

Zna biti slednje, ja, samo ne vem, kako bodo potem oni ta stroške upravičili v firmi. No, pa saj me tudi ne briga, ampak bistvo je, da od kje drugje legalno ne bo nič kapnilo.

benika -> RE: Vprašanje (24.11.2008 12:13:32)

Ja zakaj pa dobivaš kadrovsko štipendijo, ne da bi te potem zaposlili? A je to kakšen moderen šverc?

Eh stra, to se je dogajalo že včasih. Jaz sem imela kadrovsko štipendijo v moji branži. Podjetje mi je omogočilo pripravništvo, službe pa ne.

mlinar -> RE: Vprašanje (24.11.2008 12:34:37)

Pozanimaj se na zavodu oni bodo ziher vedli kako in kaj

Stran: [1]