ronja -> RE: Karnaprej se spominjam nekoga (26.11.2008 14:43:01)
|
Začni živet za danes, to je najboljši recept, po mojem... Vsi smo kdaj melanholični, ampak samo, kadar nismo 100% v današnjem trenutku. Ne verjameš? OK, pojdi na bungy jumping, pa mi povej, če boš v tisti sekundi, ko boš letela dol, mislila na bivšega, na karkoli lepega ali grdega, kar se ti je nekoč dogajalo... Jok, brate, ne boš! Preveč boš zaposlena s tem, da "kontroliraš" ali vsaj spremljaš situacijo, ki se ti dogaja. POdobno je z življenjem. Kadar malo vegetiramo, sanjarimo o časih, ki so bili ali bodo... Ampak takrat so naše misli nekje drugje kot mi sami. To je lahko moteče, sploh, če je pogosto. Zato bi se tega rada znebila. Zdaj pač en del tvoje glavice živi v oblakih, v fantazijah, kaj bi, če bi... In ta dečko ti predstavlja verjetno vse, kar v normalnem življenju pogrešaš. On je znan športnik, torej poosebljena akcija, ti pa živiš v neki dnevni rutini... seveda se ti tisto zdi mikavno... (čeprav v resnici bit punca vrhunskega športnika po moje ni glih mačji kašelj - vedno so treningi prvi, eni celo abstinirajo pred tekmami, veliko potujejo... ne, hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) Ampak to tvojo podzavestno željo moraš udejanit v svojem življenju - po možnosti brez tega dečkota, rajši kar s svojim možem, ki ga imaš rada. Začni živet čim bolj aktivno, povabi lubija na sprehod v gore, ali pa ga odpelji na morje na sladoled ali na Bled na kremšnite... Razbij rutino, misli nanj, na to, kaj bi mu naredila/delala, na to, da ga imaš rada, na to, da ga pogrešaš... POtem bo ta bivši kar izpuhtel in čisto vseeno bo, ali bi ostala z njim, če bi se kasneje srečala. Mogoče bi, kot še z milijon drugimi, s katerimi bi tudi lahko lepo funkcionirala. Ampak izbrala si si pa tega možička in točno veš zakaj, a ne? Napiši si zakaj, pa mu daj to pismo, veš, kak se mu bo fajn zdelo! Gotovo ne bo rutinski dan, ko mu boš izročila kuverto![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vso srečo!
|
|
|
|