Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
imam idejo za darilo za deklice 24.11.2008 7:11:46
|
|
|
|
Volga
|
Če se ubadate, kaj za Miklavža, itd.....jaz vem, da bi, če bi imela deklicoa, ji kupila en tak mali gobelin za šivat. Sem jih zadnjič videla na placu, sem se čisto napalila. Pa se mi zdi, da punčke danes tega sploh ne zbnjao več delati, mi smo imeli krožek v šoli, pa smo počeli vse sorte...no, tako, za namig. Če ni preveč kmečko
|
|
|
|
RE: imam idejo za darilo za deklice 24.11.2008 7:13:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
Iii, jaz sem si hotela zadnjič v Leclercu kupit gobelin... dobra fora je to za živčke mirit ... no, ampak me je vse minilo, ko sem videla, da stane 40€, velik pa cca. 25 x 25 cm.
|
|
|
|
RE: imam idejo za darilo za deklice 24.11.2008 7:26:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Iii, jaz sem si hotela zadnjič v Leclercu kupit gobelin... dobra fora je to za živčke mirit ... no, ampak me je vse minilo, ko sem videla, da stane 40€, velik pa cca. 25 x 25 cm. Aja, cene pa nisem gledala, samo dvomim, da je na placu tako drago. Bom morda danes pogledala, če bo una branjevka tam,.
|
|
|
|
RE: imam idejo za darilo za deklice 24.11.2008 8:40:25
|
|
|
|
lelaval
|
Volga - saj je to lahko tudi darilo za fante - če imajo voljo seveda. Moja najstarejša je že mojo sekico fehtala, da pride na počitnice k njej (na Dolensko), da jo bo naučila kvačkat. Mi smo tudi imeli krožke, samo pol pa ni več časa za te stvari, moji pa je vse to zanimivo - je prej vedno mojo mamo o teh stvareh spraševala, pa jo je učila štrikat, pa gobeline kazala kako se delajo,..., samo od maja moje mame ni več
|
|
RE: imam idejo za darilo za deklice 24.11.2008 9:33:46
|
|
|
|
Mišni
|
Pa kar imajo zdaj to po šolah spet, se mi zdi. Vsaj za klekljarski krožek vem, da ga imajo (v Kranju in v selcah, na primer), in je kar obiskan.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?