|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi UZ novemberke
30.3.2005 17:32:57   
Julijana
Ojla vse na RR

Tole pišem sedaj že tretjič, dvakrat se mi je tekst zbrisal in upam da se mi sedaj ne bo.
Danes sem ugledala prvič najino pikico:love: in videla njen srček :bravo: kako utripa, velika je 16mm in je ravno pravšnja za 8t tako da je PDP 10.11.. Naročil me je na preizkave krvi in urina in rekel da naslednjič dobim materinsko knjižico. Nuhalno mi bo delal moj G 4.5. v svoji ordinaciji tako da mi ni treba drugega iskat.
Pravi da nosim v križu in naj spim na trebuhu.
Mojemu možku se kar smeji.
ful sem se oddahnila ker vem da je vse OK.
Sedaj pa morava novico prenesti bodočima dedkoma in babicama in še enemu novopečenemu stricu. Mojima bo to prvi vnuk.
lp :bravo::nosecka:9nebesaJ
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi UZ novemberke
30.3.2005 17:59:03   
mauri
:bravo:Čestitam Julijana!:bravo:

Še naprej ti želim lepo in mirno nosečnost! Pa sporoči kako bosta novopečeni babici in dedka sprejela novico!

Lepo se imej in pusti se razvajt!

mauri :rozica::rozica::rozica:

P.S.. Tudi jaz komaj čakam na pregled čez 8 dni!

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi UZ novemberke
30.3.2005 18:03:39   
vrendu
Čestitke!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Pa prijetno nosečnost!

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi UZ novemberke
30.3.2005 18:38:12   
wawa
No končno sem pri računalniku me je tako od firbca razganjalo, dela pa kar ni im ni želelo biti konec........

Skratka čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj se začne pravo uživanje;);););)

Pa pogum pri razširjanju novice;);)

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi UZ novemberke
30.3.2005 18:46:04   
Teni_
Sem ti kar malo fauš. No, ker si videla pikico. Super, da je vse ok.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi UZ novemberke
30.3.2005 21:47:18   
Andy13
Julijana, kako lepa novička! :bravo: Glavno, da je s :duda: vse OK.

No, jutri se bom šele naročila na pregled. Komaj čakam, da tudi jaz zagledam svojo pikico. :duda:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi UZ novemberke
31.3.2005 7:21:49   
dd75
Čestitke :bravo::bravo:, sicer sem pa tudi jaz v petek videla svojo pikico:duda: in tudi bitje njenega srčka9nebesa. Se mi je zdelo da sem najsrečnejši človek na celem svetu. Naslednjo kontrolo imam 3.5. za nuhalno se moram pa še naročit.
Tudi vsem ostalim novembrkam želim vse o.k.:nosecka:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvi UZ novemberke
31.3.2005 8:01:21   
Alka
Čestitke!:bravo::bravo::bravo:

Želim ti čim lepšo nosečnost in veliko veselja, ko bosta povedala dedkoma in babicama!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prvi UZ novemberke
31.3.2005 9:06:34   
Julijana
končno sem prišla do računalnika

Hvala za vse čestitke, sedaj šele počasi dojemam kaj se res dogaja z mano, še en mesec preživimo pol bom pa zares zares srečka:nosecka:, ker bom 99.99% da je vse OK.
Ponavadi sem ful optimist, pri nosečnosti pa kar mal cvikam, verjetno so to hormoni.
Ful sem vesela da imam takega G:bravo: ki mi je dal toliko spodbudnih besed, on sploh ne razmišlja da bi bilo lahko kaj narobe še v tem rizičnem mesecu.

Vsem eno:rozica:in veliko veselja pri UZ:angel:
lp:nosecka:j

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prvi UZ novemberke
1.4.2005 7:56:46   
ŽELJA
Pozdravljena,

Čestitkam se pridružujem tudi jaz. Sem zelo vesela zate, predvsem zato ker imaš res zelo vredu G. Namreč jest sem približno tam kot ti, sem v dobrem 7 tednu. Pri meni se ni začelo tko dobr, ampak sedaj imam za sabo že 2 UZ in ta je pokazal da je vse uredu. Moja pikica je ful zrasla, pa utripanje srčka sem že vidla. Tut jest komi čakam, da mine še en mesec, pol bom pa lažje dihala. Sem vesela, da je še ena približno tam kot jest. Oglasi se še.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?