krema za roke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

hrchy -> krema za roke (23.11.2008 14:06:42)

Jaz imam pa pozimi probleme s suho kozo na rokah - na zgornjem delu, clenki itd... takoj ko pritisne mraz in zakurijo centralno me roke pecejo kot nore... vcasih se mi koza tako izsusi, da mi na clenkih do krvi razpoka...  razen ce se ne mazem s kremo kot nora...
Mogoce pozna katera kaksno res dobro kremo, da mi malo omili te tezave... tenutno uporabljam Juveno (hand and nail), pa mi ne pomaga kaj dosti, lani sem imela tisto rdeco od Garnierja, se mi zdi, da mi je bolj pomagala, ampak je se vedno dalec od tistega kar zelim...

hvala!

Felicita -> RE: krema za roke (23.11.2008 14:09:13)

o tem smo že debatirale: http://www.ringaraja.net/forum/Krema_za_roke/m_3275760/tm.htm

mogoče najdeš kakšno idejo.

s. -> RE: krema za roke (23.11.2008 14:16:21)

Pošlji mi ZS in ti pošljem vzorček odlične kreme za roke. Da boš sprobala, če ti odgovaraj. Sestava kreme:svetlinovo olje, et.olja pačulija, limone, cedre, grenivke, breskve, vitamin E, sojin lecitin, D-panteol.
Švicarski proizvajalec.

ksenci -> RE: krema za roke (23.11.2008 14:37:57)

jz mam tud take probleme in isto na obrazu. najbolj od vseh krem mi je do sedaj pomagala nivea soft.  

Najaa -> RE: krema za roke (23.11.2008 15:08:03)

Meni pa najbolj pomaga bubchen krema z ognjičem.

Mišni -> RE: krema za roke (23.11.2008 17:50:07)

Po mojih in moževih izkušnjah so vse iste, od najcenejše do najdražje.

Volga -> RE: krema za roke (23.11.2008 17:53:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Še najbolje navadna margarina, a ne?

Mišni -> RE: krema za roke (23.11.2008 17:57:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Še najbolje navadna margarina, a ne?

Tega pa ne vem. Še nisem probala. Ampak čisto možno.

liliana -> RE: krema za roke (23.11.2008 20:22:52)

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Jaz imam pa pozimi probleme s suho kozo na rokah - na zgornjem delu, clenki itd... takoj ko pritisne mraz in zakurijo centralno me roke pecejo kot nore... vcasih se mi koza tako izsusi, da mi na clenkih do krvi razpoka...  razen ce se ne mazem s kremo kot nora...
Mogoce pozna katera kaksno res dobro kremo, da mi malo omili te tezave... tenutno uporabljam Juveno (hand and nail), pa mi ne pomaga kaj dosti, lani sem imela tisto rdeco od Garnierja, se mi zdi, da mi je bolj pomagala, ampak je se vedno dalec od tistega kar zelim...

hvala!

Jaz imam iste probleme......kolegica, ki dela v lekarni mi je povedala, da z nobeno kremo kakega bistvenega izboljšanja ne bom dosegla.....da je to neka alergija na mraz.....zato začnem takoj, ko so temperature okrog ničle nositi rokavice in pomaga.......če jih pa slučajno pozabim, pa je koža na členkih takoj rdeča in spokana.......

kesi -> RE: krema za roke (23.11.2008 21:24:40)

Popolnoma enake probleme sem imela, namreč razpokane roke do krvi, to se mi je vleklo več kot leto, probala sem vse sorte krem od nivee, garnier, afrodita, olivia,...zadnjič pa sem v DM kupila kremo dr. Scheller Calendula, dve si dobil za ceno ene. Po dveh, treh dneh moja koža ni več suha in razpokana. Tako da ti priporočam, da poskusiš še s to kremo.

N _ B -> RE: krema za roke (23.11.2008 21:26:57)

Neutrogena, Nivea SOS, Dr. Scheller - ognjičeva.

N _ B -> RE: krema za roke (23.11.2008 21:27:44)

Pa še ena: zaščitna krema 48, tista v roza tubi.

Stran: [1]