miševi -> Kaj pa sobica za dojenčka??? (30.3.2005 18:39:30)
|
Meceno Motive sem pobrala z inetrneta - odtipkaš Disney, pa Dumbo, pa Pooh te bear... in se ti odpirajo strani z različnimi slikicami in si dol spraviš tiste, ki so ti všeč. Problem je bil potem večino slikic povečat, ker so bile zelo mini, na A4 formatu pa spacane. Vseeno sem potem to spacano z gledanjem osnovne slike obrobila s črno. Potem je pa moj dragi to odnesel v službo, kjer sta z gospo v fotokopirnici povečala, pa rezala, povečala, pa rezala do željene velikosti (višina cca 1m). Sem skoz mislila, da bom na steno risala, potem sem pa v Rutarju v LJ v nadstropju z otroškimi sobami vidla slikce od Puja v lesenem okviru in glede na to, da bo sobica iz naravnega lesa, sem začela razmišljati, da bi še jaz risala motive kot slike. Ko nam ne bo več všeč, bomo samo drugo sliko gor dali. Okvir bo naredil moj dragi (res je srček, naredi vse, kar se zmislim:)), po malo boljši papir bom šla v specializirane trgovine ala Prometej. Zdej moram sam še tehniko pogruntat:zmeden: (tempera, oljni svinčniki, kreda...). LP, Miševi
|
|
|
|