TARA in MAJ -> Vici ..... (30.3.2005 15:13:42)
|
1) Zakaj blondinke nikoli ne napišejo številke 11? ker ne vejo,katero enko je treba prej napisati! 2) blondinki na sprehodu po plaži naletita na dve ročni bombi. "takoj ju morava odnesti na policijsko postajo!!!",reče ena. "kaj pa če ena eksplodira???" "bova pa rekli,da sva našli samo eno!" 3)kaj reče štajerec,ki pade v dravo??? to še spijemo pa gremo! 4) "natakar,ali je ta pečenke res svinjska??" "seveda je,saj je kuharju dvakrat padla na tla!" 5) štirje ženski čudeži so: -krvavijo,ne da bi se urezale. -mokre so,ne da bi se kopale. -proizvajajo mleko,ne da bi jedle travo. -pvekajo neumnosti,ne da bi jih kdo kaj vprašal!!! 6)sin je pisal očetu: DRAGI OČE,IMAM DEKLE,POŠLJI MI DENAR!!! oče mu je odgovoril: DRAGI SIN,IMAM DENAR,POŠLJI MI DEKLE!!! 7)družina je kupila novo stanovanje. mali JUrček je ponosno rekel: "jaz imam svojo sobo,Petra ima svojo sobo in Sabina ima svojo sobo,a le ti očka,moraš še vedno spati pri mamici!!! 8)kaj se zgodi,če križaš orla in dihurja??? smrdi do neba! 9)"ti,moj pes pa zna brati!!!" "vem mi je že moj povedal!"
|
|
|
|