lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (15.1.2009 11:37:16)
|
Dobro jutro še iz naših zasneženih logov. Že včeraj zvečer je tudi pri nas začelo nametavat sneg. Na super ledeno podlago - saj je cel dan pršel leden dež - ga je kar nekaj nametlo. Sva šli s ta malo zvečer iz pevskih in sva vriskali, ko sva skakali po celem snegu... no, ko sem sedla za volan, sem pa nehala vriskat - sploh nič niso plužili in sem se ob osmih zvečer vozila po belih cestah... saj za pogledat je bilo lepo, ko pa me je v križišču zaneslo, sem pa utihnila. No, še danes zjutraj so bile naše ceste popolnoma zasnežene, tako da sva s Tomažem ta velikega kar peš pospremila do šole... dekleti pa sta ostali doma. Tako sva že takoj zjutraj zganjala romantiko na snegu :-))) Tomažek je zvedavo kukal ven iz štorklje in je bil prav simpatičen s tistim rdečim noskom :-))). Tudi pri nas je bila noč super. MM pravi, da me je hudo budil za prvo dojenje... menda okoli 4h?!? Tako nisem bila nič jezna, ko je po dojenju ob 6h kar nekaj čebljal pri meni in plazil po meni. No, pa sva pod kovtri in v temi zdržala še do sedmih. Jupiiii. Še več takih noči. Sedaj Tomaž vleče prvo rundo, dekleti sta spodaj vse posesali, ker menda ni dovolj čisto za predstavo, ki sta no naštudirali, hehe. Na sploh je vzdušje zelo ustvarjalno. Moram večkrat dekleti doma obdržat... ko sta takole zdravi doma, je res zabavno. Pa še T je čist srečen. Naša golazen je menda pocrkala... ob temeljitem pregledu danes izgleda OK. Bom pa zganjala preventivo še nekaj časa. In v vrtec sem naročila naj obesijo sporočilo... da se ne bi vse skupaj vleklo. Je pa menda en dr. v NM rekel, da je brez veze neka obvestila limat v šole in vrtce, ker uši razsajajo ves čas in povsod po Sloveniji. Jupiii. Eva... super, da so rezultati negativni. Pa bravo za voljo, da boste vseeno ukrepali. Big mamma... verjamem, da te je predlog tvoje G prizadel. Mene bi tudi. Vsekakor upam, da rešite te tvoje težave, brez hujših posegov. Želja po dojenčku... ja, ta vedno obstaja. Samo ti dojenčki hitro zrastejo, pa potem s seboj nosijo večje skrbi, hihi. Tudi pri nas dostikrat teče beseda o dojenčkih... sploh otroci sprovocirajo vse skupaj... no, pa bo moralo še kar nekaj časa zoret, preden se tudi midva odločiva. Sinska: s svojimi skrbmi nas nič ne moriš. Kvečjemu nas spominaš na našo nosečnost... pa čas, ko smo me planirale, pa imele takšne in drugačne prijetne skrbi. Glede vozička si čisto fajn razmišljala. PA sva se že zadnjič menili... bo baby lahko tudi v slingu, pa Hana še v vozičku... pa 1001 kombinacija ti bo prišla na misel, ko jih boš rabila. Boš videla. Glede hrane pa... tudi naš več ne mara teh kašic... razen frutka... sadje obožuje na vse načine. Sem pa ta teden kupila v Mullerju eno kašico od Milupe... Guten Morgen... žitna kašica s koščki... Še nismo probali, ker naj bi bila po 10 mesecu... samo to verjetno bolj zaradi zobkov, kot same vsebine. Trnuiljčica... jupi za prespano noč. Bravo Sven!!! Ketrin... super za uspešno jutro. Očitno je za tabo fajna noč... ali pa vsaj ena boljših? Saj nisi huda, če te pohecam, kaj? Sicer pa morate podret teorijo Deklic z imenom Kaja... a ni Malinca pisala, da njeni pa vsi spijo ponoči? Ne bo nič z imenom narobe, hehehe... Joan... meni je tako luštno, ko dieto tako zabavno opisujete... pa menije... kar pišite. Še jaz dobim ideje. Kar se pa obnašanja pri mizi tiče... Mah, jaz imam že četrtega, pa me vsi dobijo na iste fore. Tako imamo na mizi ponavadi pri Tomažu par igrač... sploh, če sva sama za mizo ni zanimivo... pa kakšno žlico...potem dečko poje marsikaj. Sicer pa ni zanimivo. Saj vem, da ni prav... je pa mir pri mizi in, ko bo začel sam jesti, bo drugače. Naša ta tretja je že od enega leta naprej sama hotela jest in je bilo to zanimivo početje. Saj pridejo spet kontra faze... Tukaj nočem bit pametna... Jabček... hvala za snežake in druge smajlije, pa dobro dozo smeha :-))) Lep dan vam privoščim. Sasy... tudi vam čestitke za uspešno noč. Pa privoščim, da tudi tebe bolečine čim prej zapustijo. Še številke noge pokomentiram... teh se ne upam predvideti niti za en mesec naprej, ker se to pri vsakem drugače spreminja. Ko je imela moja ta tretja skoraj pri treh letih št.24, je imel njen bratranec pri dobrem letu tudi toliko??!! Pa včasih je treba v enem mesecu na 2 ali 3 številke večje prešaltat. Bodi dovolj... vmes se je T že zbudil, pa že malo zemlje iz rožice pomalical... tako da dekleti sedaj ponovno sesata in grem pomagat dokončat... potem pa na sneg :-))) Lep dan vsem. Pa veliko snežnih radosti. P.s: Majček... upam, da lazanja rata. Recept od Nile je super. Jaz samo zlagam tako, da dam v vsako plast bešamel in sirček... Pa v bešamel par zrnčk nasekljanega česnčka... Pa dober tek.
|
|
|
|