lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (12.1.2009 10:39:27)
|
Dobro jutro še iz našega konca. Tudi za nami je en simpatičen vikend. Malo snega, malo mraza, malo romantike, malo crkljanja, malo zabave in malo dela :-))) Ja, kakor je zima super in stanje na smučiščih krasno... so pa tudi mene novice s smučišč hudo pretresle. Imam en kup nečakcov... vsi so teh nerodnih let... pa vsi vedno razigrani na smučiščih... Joj. Pa naši mulčki, ki so tudi že korajžno na snegu... pa takole čisto nič hudega sluteč.... Ah, rajši ne razmišljam. Pri nas je tak miren dan. Rahlo naletava sneg!?! A ni bilo za danes še sonce napovedano? Uf... kaj sem hotela pokomentirat... Najprej: Trnuljčica... vidim, da imaš dober filmski okus... ko veliko zahajata po kinu... še kaj priporočaš? Včeraj zvečer sva gledala: Christina Vicky Barcelona. Že dolgo nisva oba ob filmu tako uživala :-))))) Še tole: v februarju se zna zgodit, da pridemo na Pohorje smučat ža zake 4 dni... pa se lahko kakšen dan srečamo :-))) Jaz bm s ta malima dvema bolj mobilna in ne bom ves čas gor... pa gremo lahko skupaj na kakšen sok... pa tudi druge Mariborčanke, seveda. Joan... koliko šalč si pa sedaj že nabavila? Jaz semr avno včeraj zvečer z MM debatirala o tem... pa je bil kar mal skeptičen... pa skrbelo ga je iz kakšnega materiala je, pa kako to funkcionira... Hehe, prav zabaven je bil :-))) A ve ste pa res vse zadovoljne? Ja, meni se vse skup sliši zelo fino, tako da sem še vedno interesent :-) Sicer pa, če se vrnem k nočem... Se mi zdi, da tile naši aprilčki - sploh fantje - kar nekako sinhrono preživljajo noči. Smo imele en čas, ko smo vse jamrale... nocoj ste se pa vse pohvalile. Tudi naš Tomaž je nocoj spal super... pa že par noči sedaj. Prvo ali celo edino dojenje med 2. in 3. uro... pa potem okoli 6. -7. To je meni super! Saj spanec je hitro pokvarljiva roba... upam samo, da so ugotovili kako je fajn spat... Ločevalna... čestitke vsem za voljo. Vas bom bodrila. Jaz definitivno nisem karakter za te reči... Še moje diete se nisem resno lotila, pa škodujem svojemu zdravju... No, morda me pa vaša trdna volja spravi k temu. Pa januarja imamo še toliko koncertov in še eno silvestrovanje... ne bo šlo. Recimo, da začnem po Prešernu... takrat imamo še zadnji koncert za nekaj časa (upam!)... po koncertih je pa itak vedno še kakšna požrtija... Novopečena... Rene je na slikici že pravi korenjak... tudi po merah sodeč. Lepo se imejte...pa še se javi :-) Ja, pa za nazaj eno čestitko za obmesečnico :-) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image] [image]http://www.fotosearch.com/bthumb/CSP/CSP095/0956701.jpg[/image] Pa Martini in Brini tudi: vse najboljše! Tortica je za vse :-) Katka... ja super, da si spet bolj svobodna. Veš, sem te občudovala in tvojo voljo kar se šole tiče že takrat, ko si vpisala. In dostikrat sem pomislila nate, ko sem opazovala Tomaža, ki je rinil sem in tja, raziskoval tako in drugače... in ko sem pomislila, da bi morala še kaj resnega zraven naredit... Pridna si bila in Srečka ti je lepo napisala. Pa čestitke fantoma za samostojno sedenje... Le še naprej nas obveščaj o vaših podvigih. Eva... vidim, da ste tudi vi imeli pestre praznike. Super, da si uspela na pediatrični, pa da si tako pogumo vse prenesla. Upam, da bodo dobri izvidi in se alergija ne izkaže. Pa, da se res refluks umiri. Sem bila sama lani prvič napediatrični, ko smo igrali za otroke eno lutkovno predstavo... totalna Kambodža. Hodniki sem in tja, laboratorij skoraj sredi hodnika... nisem mogla verjet. Bog daj, da bi se nova kmalu odprla. Občudujem pa ljudi, ki delajo v takem okolju in poskušajo bit vsaj malo konstruktivni. Pa čestitke Kiari za vse lepe besede. Super. Big mamma.... a Jernejček pa kar hodi?! Bravo korenjak. Sedaj pa mamice ne bo več križ bolel :-))) Pa krasno, da ste se z Nely tako hitro uigrali... Ti privoščim veliko sproščujočih sprehodov :-) Slikice se pa tudi jaz veselim. Če bi morala jaz sedaj izbrat psa, bi gotovo izbrala prinašalca... so tudi meni zeloooo lepi. Scorpio... ja, tudi od mene pohvale za sobotni kolokvij, pa voljo za vse skupaj. Kar naj te tvoji fantje pošteno pocrkljajo :-) Pa fino je brat, da ti je šalčka fino. Se samo še bolj veselim prve M. :-))) Vrtec... mi bomo dali našega Tomaža v vrtec septembra. Jaz se vrnem v službo šele enkrat maja, pa še to samo po 4 ure. Julija in avgusta smo veliko doma... vmes pa se bova pokombinirala z možem, pa še malo bomo mojo mamo poprosili. Za september pa menda ne bo težav, saj imamo v vrtcu že sedaj dve punci. Sasy... ti si pa pridna, da si tako solidarna z možekom. Da ne izgubiš še ti preveč kg. Mislim, da nimaš nobene preveč! Krista... super, da ste bolje, pa da ste se celo AB izognili. Saj res... a bosta v kratkem kaj po Litiji hodila? Moram rpeerit glede diasov... sedaj je pa že več kot en teden mimo, kaj, hihih. Bom danes preverila kaj dogaja :-) Jabček... a vi pa kar sonček? Pri nas je bil pa včeraj mraz, samo sta fanta vseeno rinila na smučišče. Menda sta se super imela... je pa ponoči ta velik kar krehal. Super, da ste uživali. Srečka... a ti si pa burjo preganjala... Me že nekaj časa mika, da bi se tudi mi šli potepat v primorske konce... sam kaj, ko vikendov zamanjka. Je pa super brat tvoje poročilo. Bela vrtnica... čestitke za novega malega sorodnika. Želim detetu lep sprejem... pa čim manj začetnih težavic. Tebi pa čim manj križev in težavic ob sprehajanju male navihanke. Majček... upam, da je izlet uspel. No, saj ne dvomim. Pa upam,d a je sedaj zdravje čist OK in, da se kamlu kaj vidimo. A ste spet za kakšen badminton.... ko vreme ni ravno za kakšen romantične sprehode? Srečka... je še možno kaj organizirat? Nile... Kje ste se pa vi skrili? Upam, da ste zdravi. No... sedaj grem pa lahko še kaj drugega narest, da ne pokoristim tišine v hiši samo za RR :-))) Lep dan vsem... pa veliko zdravja. Vam prilagam še en peharček vitaminov :-))) [image]http://www.fotosearch.com/bthumb/CSP/CSP064/0647401.jpg[/image]
|
|
|
|