SpeliG -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (17.12.2008 12:38:37)
|
JURE IN TEVŽ, VSE NAJBOLJŠE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!! Tz980, madonish imaš zafrknjen nick, a je to tvoja letnica? Ker sva potem vrstnice, zato sprašujem...No, lepo da si nas našla in dobrodošla na našem čveku, napiši kaj o svoji sončici. Scorpio, tudi tebe in tvojega sinčka je bilo lepo spoznati. In naj povem, da je tudi Martina to noč lepo prespala, nevem če ni sanjala Nala, ha ha. Kako se recimo cufata za isto dudo al pa zeleno žogico... Včeraj je bilo ful luštno spet videti obraze že poznanih aprilčic, na novo pa sem spoznala še Scorpio. Podlaga je bila ful luštna, sam sem mal prepozno ugotovila, da sem Martino oblekla v štoraste hlače, v katerih ful težje puza, ker so široke. No ja, vsaj ni mogla daleč pobegnit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Vglavnem, otročki so ful luštni, vsi so se igrali le s tujimi igračami (sej, svoje imajo itak doma) in čas je ful hitro minil. Zaspala mi je že v avtu, prespala še del kosila pri babici (njam, po poklicu je kuharica in temu primerna so tut njena kosila) in sva se kar pozno potem privlekle domov. Lepo da ste uživale na kuhančku, jaz sem kar ostala doma in se mal crkljala..Sicer nisem glih vremensko uštimana, za dobro voljo niti ne rabim lepo vreme, ampak priznam da sem imela danes tut jaz že par sočnih na jeziku ko sem vlačila vreče in otročka po trgovinah v tem dežju, ki se kar ne neha. Sva nabavile ful zaloge njene hrane in plenic, ker ne bi rada potem hodila po trgovinah v najhujše gužve. Eva, a veš da sem danes v Milerju našla AR dvojko? Cena je ista, ampak porabiš ga seveda manj, ker je močnejši. Zadnjič si spraševala kolikokrat še dajemo flaško, no pri nas je zjutraj in zvečer, cca 220-230 ml. Bi ji sicer komot še jutranjo vzela, al pa večerno, ampak ji namerno dajem te dve, da dobi vsaj nekaj tekočine, ker pri čajčku oz. vodi bolj šepa. Lepo se imejte, naj vam dež ne pokvari dneva!!
|
|
|
|