NiLe
|
Jutroooo evo, za nami je vikend, ki je bil po dolgem času bolj umirjen, saj smo ga v celoti preživeli doma in je prav pasalo. Smo se na veliko cartali, igrali in uživali skupaj, kar nam drugače ni namenjeno, ker MM ponavadi čez vikedne dela. No, še bolj bi bilo fino, če me včeraj ne bi v posteljo položila ena čudna virozica - slabost, mrzlica, bruhanje, glavobol ... danes sem pa čist ok. Važno, da je mimo. IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna pa ne da še dreto vlečete?... ja, naš mladič jo vleče in sem tolk nanjo, ker nam ga zadnje čase res biksa s tem spanjem!!! danes praznujeva že celih 8 mesecev...bo treba malo fotkat...popoldan mava pa v planu žensko popoldne...bova malo po trgovinah letali he he... Izika ... pa fajn shopingirajta! IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Pri nas pa imamo zadnje dni takšne teževe z uspavanje, da skor . Sej čez dan je vse lepo in prav, ko pa je čas za spanje, pa katastrofa. Sploh noče in noče zaspat, tko da naše uspavanje traja in traja. Res ne vem kaj ji je. Al so zobki, luna, pojma nimam. A mate tud ve takšne težave. No, takole štalo imamo mi že kakšen teden . Čez dan nimamo problema z uspavanjem - jo uspavam z dojenjm in odspi 2 rundi - 1 rundo vleče 3 ure, 1 rundo pa pol urce ... no, potem zvečer je pa žur. Če pozno popoldne odspi tole popoldansko rundo, imamo fešto do 23ih ali celo dlje ... če pa zvečer omaga tam okoli 20.30, se pa zbudi čez 1 uro in potem žur do 24ih. In to že celi teden Ne vem, kaj ji dogaja ... zato pa sedaj še vedno spi. IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl pol kar velja ... srečanje v Kranju v torek ob 10h ... lokacijo sporočim jutri pa upam, da tudi ostale čvekulje jutri kaj pogledajo sem gor, da nas bo več Žal bom jutrišnje srečanje preskočila , ker imava z MM edino jutri dopoldne čas, da opraviva večji shoping futra in tudi še par daril za Božička je treba nabavit. Imejte se finooooo!!! Toliko zaenkrat, grem zajtrkovat preden se naša pikica zbudi.
< Sporočilo je popravil NiLe -- 15.12.2008 9:00:44 >