tasyo -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (10.12.2008 11:08:23)
|
Dober dan! Da se še jaz malce oglasim... Ketrin, ja, mi nekoliko bolje spimo, čeprav se ne bom nič hvalila, ker tko fajn pa spet ni. Enkrat bolje, drugič slabš. Posadka, upam da tista modrica kmalu čisto zbledi, pa da bo tudi prebava po starem... Vsaj brez nočnih polnjenj plenic. Mogoče so pa res zobki... Srečka, tale tvoja Iza - ma sploh ne bom več komentirala. Itak je neverjeten otrok - to ima ziher po mamici. Super, naj tko tudi ostane. Tista fotka v žabici je pa enkratna. To bo še smeha, ko bo malce večja... Pa super za zobek. No, izgleda da je tale prišel čisto potiho brez večjih težavic, kajne? NiLe, zdej bo pa Tia tko lepa - novi copatki, zraven pa še zobek... A je že zunaj???? Malecka, super, da si se javila, pa tvoja Nikolina je čist primerno razvita. So pa otroci različni, pa sej so že punce napisale. Mi plazenje obvladamo, tudi na nogah bi bla skos, sedi tudi sama (ampak sploh ne vem od kdaj), čeprav ima zlo čudno tehniko posedanja. Ne iz leže, ampak se najprej vstane, potem pa pok na rito. Malinca - ja porkaš, a ni blo dost pozitivne energije???? Dejta se hitro znebit te vročine in upam, da bo naslednjič uspelo!!!!!! Mislim na vas, Lana pa vsem skupaj pošilja poljubčke in objemčke!!!! Joan, ma veš kaj - vem, da je zoprno, ko je J tečka, ker je zaspan, ampak on tako lepo vse notri prinese ponoči, pa itak te čist stopi z nasmeškom, tko da se mi kar ne smiliš tko zelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa vseeno ti želim, da naslednje uspavanje uspe. Mogoče bi ga pa morala odložit na svojo novo-staro super truper posteljo... Trnuljčica, tale tvoj link je pa prav nevarren za denarnice... Sicer pa super. A ste se Mariborčanke uspele kej dobit na kofetu al ne? Sem spregledala... Eva, odlično, da je hrbet bolje, pa še Kiara je postala bolj mamifrendli. Sej vama nimam kej rečt. Sasy, dobro opravi! No, zdej sem pa malce uspela pokomentirat, pa sigurno sem še sto stvari izpustila. Lana trenutno vleče dopoldansko kitico, potem pomalicava in jo mahneva na sprehod - pri nas se je celo mal sonček pokazu, ampak je že zginil. Ni pa tako zelo turobno, tko da bova izkoristili. Evo, se že oglaša iz posteljice. Šibam!
|
|
|
|