Isabellabina -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (26.11.2008 22:50:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 .pa ne kompliceri s posteljico, baby fon si daj zraven in problem rešen.Brina je v svoji sobi, midva v svoji, oboja vrata so zaprta, baby fon pa na ON in je....v bistvu še boljš spim ker ne slišem glih vsakega globokega vdiha Priznam,da nisem niti 1x do sedaj šla gledat če otrok "diha ", če me razumete. Tudi zjutraj, če se zbudim pred njim- 1x na 1000 let, ampak se tudi zgodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] -recimo danes, ga nikoli ne grem gledat v sobo, če spi. Oz kakšno je "stanje". In če sem zato slaba mama, sem ... Moj mir je zlata vreden. Ne ne nisi slaba mama,si bolj flegma..mirna ,,,saj ne vem kako naj povem da se bom prav izrazila,jaz bi bla tud rada bolj ,flegma,samo ne znam bit ,mi včasih rečejo da sem ---posesivna--in hočem da vem kaj se z vsakim otrokom dogaja.Dokler so bili dojenčki oz.dokler niso sami znal poklicat na pomoč kadar se je ponoči kaj dogajalo so bili vedno čekirani,Ponavadi se ravno kakšno -bruhanje -začne ponoči in če slišim da se nekaj dogaja prej ukrepam oz.sem pripravljena na kakšen izbruh.Se je že zgodilo letos ,da sem sredi noči prišla v sobo kjer spita fant in drugorazrednica in sem jo našla ležat v bruhanju.Nisem jo slišala ko me je klicala ker sem imela zaprta vrata in mi je blo tako hudo da še nekaj dni si nisem odpustila,ravno tako rada vidim da imam dojenčka zraven sebe ,ker se velikokrat naredi da ne podre kupčka in potem to izbruha,sej si nebi odpustila če bi spal u drugi sobi in jez nebi prišla pravočasno do njega in bi blo kaj narobe..Jaz ravno zaradi tega ne maramn da so dojenčki že od rojstva v drugi sobi..če je zraven tebe lahko takoj vstaneš in ukrepaš tko pa se vedno bojim da nebi slišala če me kateri od otrok kliče..Evo zdej sem pa napisala cel roman..
|
|
|
|