resnično srečna -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (6.2.2009 23:06:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Nile... jest sem prišla mal prej od pevskih... pa sem zavila najprej v hladilnik... pa 2 kosta kruha, pa mal šunke, pa navden jogurt, pa še mal masla spodej... zdele bi pa še kakšno mandarinco, samo se mi je ne da več lupit... Joan... hvala za pijačo danes. Mi je tkao pasal tist ta prav sok... k sem sploh komaj utegnila ga spit. Pa hvala vsem, k ste še mal svinjak za nami pospravile. Jaz sem mal sproti pucala, pa me je Nile okregala :-))) Tomaž je bila drugače lušten sopotnik danes in sva po trgovinah opravila kar sva morala... na pijači pa... je bil spet dobri stari Tomaž... doma se mu pa itak trga, ko še ta velke tri ima okrog sebe :-))) Sej bo bolj, pa bo menda do ena tretjega leta začel govort, pa se bova zmenila, da tako noret ni fajn :-))) večna optimistka he he...drugače si pa skutice in frutek pa žličko pozabila...v eni vrečki od lekarne...pa je Krista vzela...upam, da je tvoje... jaz imam pa tud mušter varno spravljen v nahrbtniku...pa ob prvi priliki malo po mestu z izo izvidniški sprehod naredim...m ni vrag, da kaj podobnega ne najdem...
|
|
|
|