Abra -> RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del (25.11.2008 23:29:16)
|
Zarja in bpikica, sem vama mal zabave s štumfi v japonkah nardila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sej ni tko hudo [sm=jezicek.gif] upam, da ne bo, se pa spomnim poleti ene nosečnice v čakalnici in je bla najbrž srečna, da je blo poletje, ker je lahko imela japonke. Res je bla bogica. Jaz sem danes jedla šparglje in je zdaj malenkost bolje Shuka, jaz se tut po nogah s hladno vodo tuširam in to tko, da grem s curkom od spodaj navzgor, da je mal masažice, mi pa zadnje čase tko paše hladna voda za roke. Vedno sem se s toplo grela, zdaj pa ravno kontra. Letos še rokavic ne bom rabla [sm=smiley36.gif] Gigi, hvala [sm=smiley31.gif] pijem čaj za nosečnice, naj bi bil tudi za odvajanje vode dober, pa malo koprive je tudi noter. To so nosečniške tegobice, ki jih je treba vzet v zakup. Pišuka, zakaj ti pa dr. V ni dal mal klomifenčka za vmes. A ga čmo mal po nagi riti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kakšno polovičko bi ti že lahko predpisal Obi, ta mala vrednost je lahko tudi še od stopke. Je težko rečt, al se je za kak dan kaj prijelo al ne [sm=zmeden.gif] zdaj trije dobri možje nosijo darila, en bi ti pa že skoraj moral prinest [sm=modricrtici.gif] Pa debato o štumfih sem zamudila, Reševke jih sploh ne nosimo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] si sploh ne predstavljam, da bi se tam neki počasi preoblačla [sm=smiley36.gif] Jaz pa pogrešam mojo sošolko, če je jutri ne bo v šolo, bom paniko zagnala [sm=smiley36.gif] Vidim, da ste pa zdaj vse šle v pančevo. Nočko!
|
|
|
|