Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 23.11.2008 19:49:07
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 23.11.2008 19:59:27
|
|
|
|
ZARA
|
Kva se ti rolaš na vse žnable že cel dan? A si ga fasala? A bi jih rada fasala? A??!!
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 23.11.2008 20:02:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kva se ti rolaš na vse žnable že cel dan? A si ga fasala? A bi jih rada fasala? A??!! Ja, včeraj sem fasala glupo zapito babo, ki mi je zamorila večer. Danes pa sem fasala migreno. No, moje jutranje zbujanje pa te ne briga.
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:08:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kva se ti rolaš na vse žnable že cel dan? A si ga fasala? A bi jih rada fasala? A??!! Ja, včeraj sem fasala glupo zapito babo, ki mi je zamorila večer. Danes pa sem fasala migreno. No, moje jutranje zbujanje pa te ne briga. Joj, Guzonja, moje sožalje.
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:39:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj zdej, pupe. Jaz sem vsa trda. Pa ne od pijače, od mraza namreč. Kar - 12 smo imeli. Kaj češ, zima se bliža. Juhca se je pa že prebavila, bo že čas za drugo rundo OOO, Srki! Nisem te videla, spljoh. Povej, kaj je še aktualnega razen mraza?
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:39:36
|
|
|
|
tanikaa
|
Je že mimo. Se je striznila.
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse ste za k spovedi.
|
|
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:46:20
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Vse ste za k spovedi. Tiho, sestra prednica.
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Vse ste za k spovedi. Tiho, sestra prednica. Res je. Še otroke delam brez sexa.
|
|
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:48:02
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Vse ste za k spovedi. Tiho, sestra prednica. Res je. Še otroke delam brez sexa. U, potem si pa sestra zadnjica.
|
|
RE: Volga, a nisi pri maši? 24.11.2008 9:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?