Alka -> Nova nosečka (30.3.2005 14:27:49)
|
Lep pozdrav vsem mamicam, nosečkam in vsem, ki to še niso, da bi čimprej bile! Tale forum prebiram že 1 mesec in pol - vsak dan in morem rečt, da je super, ker je res polno čustev in da človek res rata zasvojen z njim. No in ker ne morem več držat v sebi sem se odločila da povem vam. Pred enim mesecem in pol sva se z dragim odločila da začneva delati na pikici. V torek prejšnji teden sem dobila:hudicek: in sem si rekla pa saj ne moreš pričakovat da bo kar prvi mesec ratalo. No, ko pa je :hudicek: čez 2 dni odšla in so mi bradavice cel dan kot nore štrlele se mi je zdel vse skupaj sumljivo. V soboto sem za vsak slučaj kubila en Baby check - sem si rekla bom probala čez kak teden. V ponedeljek (velka noč) sem se zbudila že ob 6-tih, ker se mi je sanjalo, da sem sprobala BC in da sta bili 2 črtici. Nekaj časa sem premišljevala pol sem pa vstala in res probala in res sta bili!!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek: Še zdaj ne morem verjet!!! (drugač nimam nobenih videnj, da ne boste mislile, da sem mal čudna) Ne morem opisat kako srečna sem, ker sva si to oba že dolgo želela, ampak študij, potem podaljševanje službe za določen čas... in je bilo treba čakat...no treba tko si pač prisiljen. No v glavnem zdej sem v "družini nosečk" in kljub špikanju v trebuhu sem neznansko srečna.
|
|
|
|