|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Službena novoletna zabava
25.11.2008 10:26:13   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ej, ampak najbrž je res gay, no user posted image ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten. user posted image

Da ne bo kdo zameril ampak glede na to, da je taksist pri 30, kakšna posebna inteligenca verjetno ne more bit. Pa da ne bo kdo zameril slučajno še enkrat. Vsaj tu v mb ni takšnih za zasledit no. 

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.11.2008 14:10:27   
muška
No, jaz sem bom pa vrnila k prvotnem vprašanju , kaj oblečt!

Jaz si ponavadi oblečem kratko črno obleko, ali pa moj legendarni Quess kostim, ki ga imam že ene 3 leta, nosim ga samo za posebne priložnosti, pa je še vedno 1A in vedno zažge. Je športno elegantna varianta, tako da mi je pisan na kožo, pa še resnično zelo dobro zgleda.  user posted image   Spodaj pa imam ponavadi puli majčko z kratkimi rokavi, da ne crknem od vročine.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.11.2008 2:50:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin
Da ne bo kdo zameril ampak glede na to, da je taksist pri 30, kakšna posebna inteligenca verjetno ne more bit.

Vseeno je pa to žaljivka. Kaj biti taksist ni pošten poklic? Kaj moraš biti neumen? Je nemogoče, da je taksist pameten (na način - saj če bi bil, ne bi bil taksist)? In kako lahko po tem, da ti v MB ne poznaš pametnega taksista, sklepaš, kakšna je inteligenca osebe v LJ, katere sploh ne poznaš? Niti ne izobrazbe, niti splošne razgledanosti. Ja, kakorkoli obrneš - to je žaljivka. Torej sem neumna in nesposobna tudi jaz, ker delam v taksiju. In tudi moj partner ni kaj posebej inteligenten, ker je taksist, a ne? Patetično, Nives, patetično. S tvoje strani, seveda.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.11.2008 7:22:55   
Pikapolonica_
Tukaj se res strinjam s teboj, kerensa.
Pa sicer ima lahko tak človek, ki kaj takega reče/misli, samo navidezne prijatelje, pravih nikoli ne bo imel, točno zaradi tega predalčkanja ljudi. Žalostno.user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.11.2008 8:08:54   
Nyah*
Drage moje, prosim, ce se od zdaj naprej drzite teme, drugace bom temo zaklenila ali celo brisala, ceprav bi jo mnoge brale in uporabile ideje zase.

Svoje ostale pripombe in komentarje lahko izrazite na cveku, ane ;-)).

Pa brez zamere in hude krvi seveda.user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.11.2008 8:15:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR
Pa brez zamere in hude krvi seveda.user posted image

Z moje strani ziher ne... vseeno pa ne maram neosnovanega poniževanja.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.11.2008 0:01:22   
Leela
Za novoletno zabavo mora biti nekaj bleščečega, da se blinka saj je novo leto. En kos oblačila, ne vse skupaj.

jaz imam en črn top s špageti naramnicami, ki ima srebrne bleščice na sprednji strani , tako kot en abba stil user posted image .

Enkrat sem imela črn klasičen hlačni kostim zraven. Čez ene tri leta pa z močno turkizno kratko srajčko in kavbojke.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.11.2008 14:40:55   
nicimoja
A bi čudno zgledalo, da pridem na novoletno zabavo, če seveda ne bo glih sneg, v jeans krilu in zraven obujem balerinke, sicer ne čisto "tanke, poletne", ampak usnjene. Imam dvoje škornje, pa niso ravno "plesni", kar pa zelo rada počneva (pleševa namreč). Mah cot imam ene miljon in se za v službo oblečem res lepo, kar na hitro, ko pa je treba kam it, pa že en teden vnaprej pripravljam garderobo, na koncu pa še ne izpade dobro. Joj, baba kot baba. Ups, to sem mislila samo zase.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.11.2008 8:46:59   
natasarobi
No, sem vidla eno lepo tuniko, sicer malo dražjo, ampak ni primerna samo za novo leto, ampak tudi tako (za malo bolj fancy).

Moram še premislit - deluje zelo hladno, tako, da moram še naumit kaj bi oblekla zraven.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.12.2008 10:16:50   
migrena
mi imamo tudi eno zabavo in bom oblekla dolge rne hlae.....majko-tanko pisano-ve vijolinih barv na puli brez rokavov po vrhu pa rn topek, rne evlje in torbico pa vijola pla......mal e nakita-veriico, uhane...konc....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.12.2008 10:17:56   
migrena
spustilo mi je vse . ....se opraviujem, pa nisem sama krivauser posted image

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.12.2008 10:18:24   
migrena
user posted image  spet......kaj je to zdajjjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.12.2008 10:20:07   
muška
nisi bila pridna. user posted image user posted image user posted image  

蚞  mislim, da nobenemu ne delajo user posted image

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.12.2008 10:20:53   
muška
jap, meni tudi ne delajo

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.12.2008 10:24:34   
migrena
user posted image ja mogoe pa res zato ja......sj bom oblubm...vsaj do miklava....user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.12.2008 10:30:55   
jakaracman
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

A bi čudno zgledalo, da pridem na novoletno zabavo, če seveda ne bo glih sneg, v jeans krilu in zraven obujem balerinke, sicer ne čisto "tanke, poletne", ampak usnjene. Imam dvoje škornje, pa niso ravno "plesni", kar pa zelo rada počneva (pleševa namreč). Mah cot imam ene miljon in se za v službo oblečem res lepo, kar na hitro, ko pa je treba kam it, pa že en teden vnaprej pripravljam garderobo, na koncu pa še ne izpade dobro. Joj, baba kot baba. Ups, to sem mislila samo zase.

Ja odvisno kje imate slubeno fet.Mi imao dve in na eno grem v mali rni oblekici, ker je v fensi hotelu.Na drugo grem pa v Dra puloverju, rnih hlaah in kornjih.
Meni na fensi stvar jeans ne potegne, e imate pa v Kmekem hramu npr. pa kar.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.12.2008 10:49:45   
*mačka*
Jst sm si pa za letos zamislila črne hlače, črno srajco s takimi tankimi svilenimi črtami notr - tko da ni navadna črna srajca, gor pa živo rdeč korzet
Za obut morm še premislt, k bi rada fejst plesala user posted image user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.