Inana -> RE: Po spolnem odnosu (22.11.2008 19:22:09)
|
Anonimna, tudi jaz sem danes prišla do nekaterih novih ugotovitev, zapisala sem jih na II pričakujemo novembra ... pa skopiram še semle. Mogoče ti kaj prav pride. Lp in srečno! Punce, tole danes prvič slišim (iz fertilityfriend.com) … mogoče bo še kateri pomagalo pri zanositvi … Slina (!) in lubrikanti naj bi bili strup za spermiče. Torej, nič od tega ne smemo uporabljati, če si želimo . Poleg tega pa sem prebrala še, da se po ne sme izvajati keglovih vaj, ker spermiče potiskajo ven. Torej tja, kjer jih nočemo. Pa srečno, punce ... ja, tudi jaz čakam kakšno novo danes ... IZVIRNO SPOROČILO: Inana Punce, tole danes prvič slišim (iz fertilityfriend.com) … mogoče bo še kateri pomagalo pri zanositvi … Slina (!) in lubrikanti naj bi bili strup za spermiče. Torej, nič od tega ne smemo uporabljati, če si želimo . Poleg tega pa sem prebrala še, da se po ne sme izvajati keglovih vaj, ker spermiče potiskajo ven. Torej tja, kjer jih nočemo. Pa srečno, punce ... ja, tudi jaz čakam kakšno novo danes ...
|
|
|
|