|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uroinfekt-antibiotiki
22.11.2008 17:11:10   
Udb
Ojla.

Malo sem sicer brskala z iskalnikom, ampak imam eno vprašanje.

Po kolikih odmerkih antibiotika je pri vaših malčkih izostala vročina? Imamo antibiotik na 12 ur - pvič sem mu ga dala ob 9, drugič ga dobi ob 21. Kdaj lahko upam, da bomo brez 40°C????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uroinfekt-antibiotiki
22.11.2008 17:44:08   
Petr_a
Jutri -pojutrišnjem

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2008 17:47:01   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Jutri -pojutrišnjem
Aha, no k dr. je rekla, da če ga bo ponoči še tolk kuhalo in treslo, da morava jutri v bolnico. user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2008 17:47:45   
Anonimen
O jadnicak mali user posted image .

Meni se zdi, da sem enkrat imela tole, samo mi je AB prijel takoj, to pomeni uro, dve, vec ziher ne. Kako je pri otroku pa ne vem...Samo 40 vrocine, to je pa veliko, ce bo do jutri tako. Eno pikopoko, da bo cimprej bolje user posted image .

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2008 17:49:01   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

O jadnicak mali user posted image .

Meni se zdi, da sem enkrat imela tole, samo mi je AB prijel takoj, to pomeni uro, dve, vec ziher ne. Kako je pri otroku pa ne vem...Samo 40 vrocine, to je pa veliko, ce bo do jutri tako. Eno pikopoko, da bo cimprej bolje user posted image .
Jah, ob 9 ga je dobil prvič - od takrat je mel že 2x 40. Tut voltaren ne zbije za dolgo. MEn se bo zmešalo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2008 17:50:39   
Anonimen
Ampak a ni to mal tu mač, 40? Da gres v bolnico?

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2008 17:50:40   
LINA31
Jaz mislim, da bi morali bit že brez vročine oz. bi morala biti zelo nizka. Moj user posted image  je imel visoko vročino ob uroinfektu in mu je antibiotik takoj prijel, en dan je še imel cc.37,5 vročino, pol pa brez. Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2008 17:51:49   
Anonimen
Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

Po moje tudi ni pravi AB...kaj pa vem, sicer nisem neki podkovana, ampak tole se mi ne zdi v redu.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2008 17:52:11   
Udb

Ampak a ni to mal tu mač, 40? Da gres v bolnico?
Itak da je too much, sm pravjo zbijat...pa to nam, k smo mel vročinske krče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2008 17:52:38   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Jaz mislim, da bi morali bit že brez vročine oz. bi morala biti zelo nizka. Moj user posted image  je imel visoko vročino ob uroinfektu in mu je antibiotik takoj prijel, en dan je še imel cc.37,5 vročino, pol pa brez. Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))
Jah, nč, jst upam, da bo po drugi dozi bolje...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2008 17:53:32   
Udb

Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

Po moje tudi ni pravi AB...kaj pa vem, sicer nisem neki podkovana, ampak tole se mi ne zdi v redu.
Ej, tut jst nimam pojma, sm je rekla, da ta je 2. najboljši za to - na tistga k je najboljši je pa alergičn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2008 17:56:40   
Petr_a
AB prime najkasneje v dveh dneh!!!
In to ti piše tudi na pediatriji.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2008 19:03:22   
šnucika
Naša je imela hud uroinfekt in je padla temperatura po kakih 12h urah od prve doze AB. Prej je pa bila par dni prav boga.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.11.2008 11:07:35   
Volga
Udb, kako je danes z malim?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.11.2008 14:17:53   
Udb
Stanje nespremenjeno, razen da je po 2. dozi antibiotika dobil obilne izpuščaje, tako da je zdaj v bolnici (so naju sprejeli ob ponoči user posted image ). Ne vejo kaj mu je, izvidi ful slabi, ampak se je zdaj izkazalo, da ne gre za uroinfekt. V glavnem...nimajo pojma, jaz pa tudi ne. 

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.11.2008 16:35:08   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Stanje nespremenjeno, razen da je po 2. dozi antibiotika dobil obilne izpuščaje, tako da je zdaj v bolnici (so naju sprejeli ob ponoči user posted image ). Ne vejo kaj mu je, izvidi ful slabi, ampak se je zdaj izkazalo, da ne gre za uroinfekt. V glavnem...nimajo pojma, jaz pa tudi ne. 

Ojoj, revše ubogo. Držta se, no, kaj čem reči drugega.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.11.2008 16:44:23   
Maxica
Ojej, Udb, upam, da se stanje čimprej izboljša.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.11.2008 16:15:35   
Udb
Oj.

Sem se prišla malo spočit domov, samo sem preveč živčna za počivanje...stanje nespremenjeno. Vročina, svečka, ni vročine, čez 5-6 ur ponovno vročina... Pikec se kar dobro drži, jaz sem slabše...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 6:59:53   
pupika
Udb kako je z malim, držim pestki za vašega malega in se čimprej pozdravi. So mu že kaj našli kaj mu je?
Zate in za malčka da se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2008 15:02:22   
Udb
Ojla.
Midva sva doma - z -baje- virusno pljučnico. Baje zato, ker se tega ne da kar tako dokazati. Doma zato, ker se mu je od včeraj do danes kri kar močno izboljšala. Poleg tega mu v bolnici nimajo kaj - razen svečk ob vročino, to pa lahko počnemo tudi doma.

Tako da držite pesti - od včeraj ob 17 je brez vročine.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.11.2008 15:10:04   
0509d
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, da sta doma....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.