prevleke za kavč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

jajula -> prevleke za kavč (22.11.2008 14:11:58)

mamo dvo in trosed, pa bi radi nove prevleke - torej kje bi dal lohk to narest?
sicer majo nekaj primerov v quelle in nekerman katalogu sam mi ni lih barvno všeč.
hvala za kakšen nasvet!

melanija -> RE: prevleke za kavč (22.11.2008 14:14:06)

Jaz imam kotno sedežno in gor imam pogrnjeno kar flis prevleko v enaki barvi kot sedežna. Se mi je zdela še najbolj trpežna in hitro je suha ko jo moram oprat. Tiste v quelle in neckermanu pa mi sploh nismo všeč. Je imela to moja mama in mi je bilo ful nepraktično, predvsem za pranje.

jajula -> RE: prevleke za kavč (22.11.2008 14:16:09)

ja sej flis deka je plan B, sam se mi zdi da pri naših članih družine k se radi po kavču mečejo, sam niso lih redoljubni bo to skoz zgužvan sred kavča....men se pa tud ne bo dal skoz popravljat.

melanija -> RE: prevleke za kavč (22.11.2008 14:29:16)

Ne vem s kakšnega materiala imate kavč, sam naš je tak super da se flis fajn prime gor in tudi če mularija kdaj skače po kavču - kar jaz ne dovolim - mi k sreči ni potrebe popravljat, stoji vse na mestu, sploh ne zdrsi dol.

tjašun -> RE: prevleke za kavč (23.11.2008 9:43:51)

Še eno kataloško prodajo si pozabla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Na www.otto.si si poglej, mislem da smo jih imeli nekaj, pa še barve in kvaliteta je bila uredu. Kakor sem jih vidla.... Lahko pa mi pošlješ zs pa ti pošljem katalog, če želiš.

jajula -> RE: prevleke za kavč (23.11.2008 15:34:12)

aha, sm pogledala pa sm našla sam tekače za kavč pa deke, a obstaja še kej druzga? jst bi namreč rada cel kavč zakrila

Stran: [1]