kapljice antiflat (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

klavdex -> kapljice antiflat (22.11.2008 11:12:19)

Sinek je star dva meseca in sva zdaj poskusila z kaplicami antiflat, ker baje najbolj pomagajo proti krčkom. včeraj sem mu jih začela dajat in se mi zdi, da ga še bolj šraufa po njih. A ima katera slabe izkušnje z njimi? A mu jih moram obvezno dajat pred vsakim obrokom? Jaz mu jih dam sam, ko ga začne šraufat.

Maleal -> RE: kapljice antiflat (22.11.2008 11:35:17)

Sem jih dajala samo zvečer,ko sem vedela,da ga bo šraufalo in so nam pomagale.

zarjica -> RE: kapljice antiflat (22.11.2008 22:05:37)

Mi smo tudi uporabljali antiflat, vendar niso kapljice. Zvečer sem ji 2-krat brizgnila direkt iz stekleničke v usta. Pomagalo včasi je, včasih ni. Jaz bi rekla, da je pri naši delovalo isto komarčkov čaj - torej nobenih čudežev...

Anonimen -> RE: kapljice antiflat (23.11.2008 0:02:28)

Pri nas je delovalo 2 dan, ko so se začeli krčki. Sem pa dala pred vsakim obrokom.
Ko je mala dopolnila 3 mesece, sem ji dala samo še takrat, ko sem videla, da ne more kakat in se je potem kar hitro pokakala brez problema.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

klavdex -> RE: kapljice antiflat (24.11.2008 16:48:44)

Kapljice dajem po navodlih, ampak opažam, da mu vedno potem ful vre v trebuščku, pa joka tudi bolj, zato pa sprašujem, če je še katera to opazila. V navodilih sicer piše, da ni stranskih učinkov. Se mi zdi, da sploh ne pomagajo. Vse sva že probala, pa včasih pomaga, včasih pa ne.

zeljka m -> RE: kapljice antiflat (25.11.2008 17:28:43)

Mi  smo probali že kapljice vetrovne (koroške lekarne) ter antiflat  pa pri hudih krčih nobene niso pomagale, pediatrianja je svetovala probiotočne kapljice Biogaia, po raziskavah, ki so jih delali bi baje naj najbolj pomagale ravno te , mi jih mamo zdaj šele tri dni, se mi zdi da pomagajo (dobijo se pri nas v lekarni), ampak ne vem če pa res obstajajo katere, ki bi krče čisto odpravile.

anaya -> RE: kapljice antiflat (25.11.2008 17:47:04)

Antiflat kaplice so ravno zato da se lažje sprdijo....jaz sem jih dajala zarad okusa, ker s krčki pa vetrovi hvala bogu nikol ni mela problemov...

klavdex -> RE: kapljice antiflat (25.11.2008 20:13:54)

midva uporabljama biogaia kaplice že več kot en mesec in mislim, da mu te najbolj pomagajo. Ko sem jih nehala dajat, ker sem poskusila z antiflat, se je ful jokal in mel ful krče, po antflat pa ni nič bolj prdel kot ponavadi, sam krčkov je blo več. Vrejetno bom ostala kar na biogaia kaplicah, čisto prepečijo krčev ne, malo pa pomagajo.

kaya2007 -> RE: kapljice antiflat (25.11.2008 20:51:05)

nam niso pomagale, ok so bile edino kapljice iz gorenjskih lekarn.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.11.2008 23:25:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: kapljice antiflat (25.11.2008 23:27:35)

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Nam so pomagale Lefaxin (podobne so kot Antiflat), kupovala sem jih vse do 4 mesecev.

To so iste.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

klavdex -> RE: kapljice antiflat (9.12.2008 11:52:53)

Lefaksin in antiflat niso iste kaplice. antiflat kaplice vsebujejo sestavino, ki pri otroku povzroča zaspanost oz. so otroci po njih bolj mirni in odsotni, kar je slabo, preberi si sestavine. Torej če že je bolše uporabljati Lefaksin.

Stran: [1]