|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnja s testi in občasne bolečine
22.11.2008 11:01:15   
ariana82
Pozdravljene!!

Rada berem vaše nasvete, izkušnje...
Sedaj pa tudi sama rabim vašo pomoč.

S fantom si oba full želiva dojenčka. In oba sva bila full vesela za vsak dan izostale menstruacije. Sicer sem imela vedno točno na 25. dan. In potem odhitim po test, kupim baby mini check ki pokaže  da nosečnosti ni. Test sem delala 2.dan izostale menstruacije. Potem NASLEDNJI DAN KUPIM CLEAR BLUE, na katerem se pokaže plus in oba spet full vesela, da nama je uspelo. in naslednji dan se hočem še enkrat prepričati, to je bil četrti dan izostale menstrucije in grem spet v drogerijo in kupim first sign test, ki pokaže da nosečnosti ni.  Vsa razočarana, pokličem dragega in potem gre še on v lekarno in kupi clear blue. Še enkrat poskusim in zopet se pokaže plus, sicer ena črtica bolj močno in debelejše obarvana od druge ampak plus je bil.
  Potem sva se odločila, da počakava do naslednjega tedna in da potem še enkrat naredim test.

DANES je 6. dan izostale menstruacije, vsake toliko časa me kaj zašpika v jajčnikih, včasih imam občutek ,kot da bom dobila menstruuacijo, včeraj zvečer mi je bilo še full slabo, rahlo me boli občasno glava.  Imam zmanjšan apetit. Kaj mislite, da bi to pomenilo?
Malce sem zaskrbljena, glede teh testov. A je imela še katera, tako izkušnjo z njimi? user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnja s testi in občasne bolečine
22.11.2008 11:09:11   
katra55
Jaz sem delala samo Clearblue test in sicer en dan pred izostalo M in je bil pozitiven, sedaj imam 18 mesecev staro hčerko.
Meni se zdi, da je clearblue še najbolj zanesljiv, drugače pa pojdi delat laboratorijski test.
Pomoje si user posted image , čestitam!

Tudi jaz sem imela na začetku tak občutek kot, da bo vsak čas prišla M, pa ni prišla.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 22.11.2008 11:10:31 >

(odgovor članu ariana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2008 11:11:24   
kaličopkica
oj.Veš jst sem test naredila ene šestkrat pa je blo tud tko enkrat ja drudič ne.Pomoje je ful pomenmbno,da ga narediš zjutraj vsaj tako se mi zdi,da piše na testu in ,da ti šele 19dan izostale men.pokaže čez cel dan.Odvisno je kako je ta hormon že močan.Je pa mene tud špikal ene dva meseca kot  pri men.Sedaj sem v 37 tednu user posted image .Boš videla,da bo samo pomiriti se moraš.Želim ti vse lepo

(odgovor članu ariana82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2008 11:18:36   
lily32
Pomiri se. Če ti je CB pokazal plus, si po moje srečka user posted image . Tudi moj test ni imel zelo izrazitih črtic, pa sem zdaj v 20 tednu. Jaz bi se na tvojem mestu kar naročila pri ginekologinji za pregled. Če pa bi bila rada bolj mirna, pa res stopi še v laboratorij in naj te še tam testirajo.
Ampak mislim, da se ti je želja uresničila.user posted image

(odgovor članu kaličopkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2008 11:30:13   
ariana82
Hvala za odgovore.
Ste me kar malce potolažle. Se vam oglasim, ko opravim pregled pri ginekologu.
Pozdravček do takrat.!!!!
Pa čestitam vsem, ki vam je uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2008 11:39:35   
Anja24
Ta "first sign" meni tudi ni nikoli pokazaluser posted image  V navodilih pa piše, da ob uživanju velike količine tekočine ne zazna tega hormona...tako, da največkrat ne pokaže nosečnosti...

če ti je pa BC pokazal...verjetno si user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ariana82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2008 11:52:40   
pike
Ojla,
Po moje siuser posted image . Ker meni Baby chek pokazal zelooo rahlo črtico medtem, ko mi je CB pokazal takoj +. In zdaj sem nosečka v 38 t.

First sign pa mi je tudi čisto narahlo pokazal in še to ne čisto takoj. Meni se zdi CB še najbolj zanesljiv test.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2008 17:19:52   
loveforever
v temi zanositev je ogromno tega!! sama sem delala bebi chek in mi je enkat pokazal plus opa drugič minus, in cler blu daje ponavadi piko na i!! če ti je dvakrta pokazal plus, pa ni važno kakšen ali rahel ali, ne zagotovo si noseča, keer na tem testu posebej piše da ni važno kako močno je črtica obarvana, če je bolj rahlo si nedelgo nazaj komaj zanosila!!! zamujanje menstruacije, in pozuitivemn cb.... mislim da nimaš kaj študirat:)

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 13:04:31   
ariana82
Evo mene nazaj. Ravno sem prišla od ginelokoginje, namreč danes zjutraj sem dobila rahlo krvavitev. Bila sem čisto zmedena, sploh pa zaradi testov.
Nisem vedela, kaj bi to pomenilo a je to menstruacija z zamudo ali je to krvavitev v zgodnji nosečnosti. Če je menstruacija z zamudo, zakaj potem na clear blue plus. In potem sem poklicala ginekologinjo in ji povedala za kaj gre.
Rekla je,da naj takoj pridem v ambulanto. In  res jst takoj šibam tja. 
Tam je sledil najprej klasični pregled, nato še ultrazvok. In nič ni bilo videti. O nosečnosti ne duha, ne sluha. Zato sem morala še v labarotorij na krvni test.  Tam je bilo trba čakati 1 uro na izvide. Potem hitro pokukam na izvid in vidim 4,8 e/ML.
V GLAVNEM GINEKOLOGINJA MI
JE REKLA, DA NOSEČNOSTI NI, DA ZGLEDA ČE JE ŽE BLA, DA JE ZARODEK PROPADEL IN DA SE BO TO SČISTILO V OBLIKI MENSTRUACIJe.

Mal sem razočarana, predvsem pa žalostna in z eno grenko izkušnjo za naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 13:14:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ariana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 13:27:16   
zmajaz
Drugih testov ne poznam, ampak Clearblue je bil pri meni vedno točen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 13:33:13   
ariana82
Ravno prej sva se podovarjala s fantom o tem. Sem rekla ne delam enga testa več, dokler mi ne bo menstruacija izostala 14 dni in tudi h ginekologu ne bom šla pred 10 tednom. Ker je to potem preveliko razočaranje. Glede prehranjevanja pa bom kar pazila naprej mislim glede majoneze, surovega mesa...in tablete folne kisline bom jemala naprej. uPAM, DA BO TUDI NAMA ENKRAT USPELO!!!!

Hvala, ker te občutke delite z mano.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2008 15:22:44   
Lalica1
ariana ne bodi žalostna. Po moje se je test pač zmotil. Tudi najboljšim se dogaja! user posted image  Jaz sem v obema nosečnostima kupila najcenejši test v lekarni in že po nekaj dneh izostanka so mi pokazali user posted image . Če pa boš čakala kar 2 tedna pa se ti lahko zgodi, da ti bodo že drugi znaki povedali da je to touser posted image .
Ti držim pesti in vem, da se boš počasi ubadala z nosečnisškimi težavamiuser posted image

(odgovor članu ariana82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2008 21:51:14   
katra55
ariana82 žal mi jeuser posted image Boš videla, da bo tudi vama uspelo, kar pogumno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2008 9:25:54   
Peky
ko je meni izostala menstruacija sem delala vse možne teste, pa so čisto vsi kazali negativno, pa sem po dveh tednih šla k G in je blo pozitivno. Tako, da jaz se na teste nebi preveč zanašala. Priporočam pa, da se prepustiš toku in bo tudi vama uspelo, ker ko si nekaj fuul želiš ponavadi takrat ne uspe. Pa tudi meni so vsi govorili, da je ženska plodna 14 in 15 dan po končani menstruaciji - jaz sem namreč zanosila na 3 dan po koncu. Veliko sreče-sek bo uspelo! 

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?