TjasaJ -> RE: Avgustovke 2009 (30.12.2008 0:04:53)
|
Ojla punce! Čestitke novim sonosečnicam! Se nas je pa res kar nekaj nabralo[sm=bravo.gif]! Mene pa mučijo slabosti. Pa ni tako grozno, kot je grozno to, da se ne umirijo. Grem iz lakote, ki je grozovita!!! do hranjenja, kjer se komaj odločim za kaj, kar bi jedla (ja, gre skupaj lakota in neapetit!), potem pa komaj kaj pojem, kmalu za polnim želodčkom slabost in dehidracija - pitje katerekoli tekočine pa spet povzroča hujšo slabost. In tako je tudi ponoči. Ni čudno, da moj spi že cel večer[sm=smiley36.gif]! Zanimivo pa je, da mi je postala čokolada odvratna (prej ni minilo dneva brez), pa tudi vino (potem pa razloži, zakaj ne nazdraviš...) in kava. Sem si pa postavila skledo prepečenca zraven postelje in v torbico, da lahko takoj nekaj pogrickam, ko me zagrabi. Ja, tatarc je res tisto, kar čakam za NL, pa ga letos ne bo - mi niti ne zadiši, pa še iz preventive ga ne bi... Še dobro, da sem še en teden doma (počitnice[sm=bravo.gif] v službi), da se navadim na vse finte... Komaj čakam, da poveva moji mami - za novo leto. Njegovi pa bova po pregledu. Uživajte v praznikih, tiste, ki ste že doma in tiste, ki boste prav kmalu!
|
|
|
|