kerala
|
Drage moje! Kako ste kaj danes, vas kaj zebe? Jaz že razmišljam, da bo treba spet postejnino zamenjat, če bo šlo tako naprej, ma nas to vreme zafrkava! Jaz sem vsa utrujena, po kosilu sem celo malo zaspala, pa me je telefon prebudil, potem pa še neka čudna lakota... sem že razmišljala, da bi pecivo pekla, pa sem se HB spomnila supersladke lubanice, ki mi jo je dragi kupil predvčerajšnjem. Zdaj sem se pa tako nabasala, da niti sedet več ne moram zravnano, ampak samo fajn nazaj naslonjena... No, ampak vseeno boljše - tole se vse ven polula, tisto od peciva pa kr rado ostane... sams, ja revček bogi tvoj pikec, se mi zdi da se ga prav vsaka stvar poloti! Ma zdaj še alergija, kriza! Jaz se že zdaj sprašujem kaj bomo poleti z našimi , sploh zadnja leta, ko je toliko komarjev. Razmišljam, kam vse bomo mreže naštimali. Živa je bila pa alergična na pike, smo imeli pravo sranje, prvič ji je tako močno oteklo, naredili so se ji mehurčki, ki so potem popokali, se vneli in je na koncu celo antibiotik pokasirala. Kasneje smo ji vsakič, ko jo je komar pičil, morali dajati tbl proti alergiji, takoj mazati s Fenistilom, pa kljub temu je bila vedno vsa otekla. Včeraj je bilo pa prekrasno! Bili smo vsi 3 razredi, skupno skoraj 80 ljudi. Dobili smo se na Belvederju v disku, v katerega smo veselo zahajali v srednješolskih letih. Super, že nekaj časa je zaprt in nič ga niso prenovili! Res pravi plac za obujanje spominov, ki so iz tega obdobja res prekrasni! Se moram pa kar pohvaliti, da sem se dobro odrezala - zdržala sem do 2:30, plesala sem pa prav velik, no, malo se se bremzala pri skakanju in miganju z boki, tu in tam sem se morala malo spočiti, pa je kar šlo. Je pa še ena moja sošolka iz srednje šole noseča, me je kar malo presenetilo, nekatere pa imajo še namen imeti kakega. Nekatere so res pozno začele, zdaj morajo pa kar pohiteti! Evo, zdaj pa spet nič plaže za nekaj časa.... pa glih dobro smo sezono otvorili, zdaj se bomo pa spet načakali... Koliko se jaz spomnim, je Opatija na krajšem dopustu. Po moje se bo ta teden kaj oglasila. Aprilčica, ti si kar privošči ribice, so zdrave, fajn, če ti take stvari zapašejo! Jaz sem v petek zvečer požrla kar 2 brancina, jih je sosed tako dobro spekel na žaru, da se nisem mogla upret. Ma še nikoli nisem toliko ribe naenkrat pojedla! go_ta, ja tvoj mora bit pa res srečen, da se še kdaj spomneš na ... Pri nas je pa tut čista suša, sem že kar pozabila kako to gre Vidim, da pridno gnezdite, nekatere ste pridne in imate gnezdece že skoraj pripralvjeno. Jaz sem nakupila oblekice, nekaj drobnarij, naročen imam voziček. Vsi večji nakupi me pa še čakajo - posteljice si še ogledujem, kaj vem, bom še malo za rabljenimi pogledala. O previjalni sva pa ravno včeraj govorila in v kopalnici nad trikotno banjo, kar sem imela v mislih, nikakor ne bo šlo skozi. Zdaj se bova pa morala sprijazniti z ogrevanjem spalnice, drugje namreč ne pride v poštev, ker kurimo na drva in ni dovolj toplo. Navajena pa sva celo leto spati pri odprtem oknu, pozimi je glih malo nad 0. Zdaj se bomo pa kuhali ponoči, ne vem kako bova to preživela! Kaj čmo, samo da bo Tarasu prijetno! Grem spet ležat, danes sploh nič drugega ne zmorem. Pa lep večer vsem!