kerala
|
Ojla drage moje! Evo mene komaj zdaj - sem na dopustu, pa se razen tega, da zdaj še kuham in otroke razvažam, nič kaj dost ne pozna. Dela sem imela danes full, tako da vas niti prebrat nisem uspela. Res pa, da če se mi ne bo dalo, bom pač malo polenarila, roki mi ne morejo več do živega in prav nič se ne bom sekirala zato... Cavalierka, dobrodošla! Jaz sem uporabljala zibko pri mojih dveh, ko sta bili dojenčici. Sem jo dobila zastonj, kupila je pa ne bi, ker je uporabna enostavno prekratek čas. Tako da si zdaj pravkar posteljice ogledujem. Pa posteljnino sva tudi gledala z mojim v po v BC. Katastrofa, tista ki mi je bila všeč, je stala 170 EUR!!! Saj bi šla v Ikeo pogledat, samo nam je tle z Obale tko daleč, da bo to kar odpadlo, žal. A katera ve, kje še imajo kaj lepega, pa da ni tko drago. Razmišljala pa sem, da bom morala tudi baldahin nekje nabaviliti, bo posteljica tako blizu okna, da bi ob zračenju čez malega pihljalo, to pa ni glih fajn. Orhideja, jaz bom darovala popkovnično kri, samo ne bom je shranila v zasebni banki ampak kar v javni, mogoče še komu prav pride. Sanikaa je bila tako prijazna in mi je posredovala vse potrebne informacije, moram pa še vse formalnosti v zvezi s tem urediti. sams, kako ... 3D UZ - kaj zdej, a spola nam pa ne boš zaupala ! No, karkoli že bo, se bosta z razlogom fajn najedla! Tisto s porezano bradavičko pa auuuuuuuu , se mi kr vse dlake naježijo, bogica! Tejči, lepo da si se spet mal javila! Upam, da čimprej avto porihtaš. Tale s pešačenjem po uro v vsako smer je res kar divja, sploh če je to zjutraj, ko se ti po možnosti še mudi! Flora ti ar malo zavidam tisto kolegico , ki rada cunjice nabavlja. Jaz tudi ene nisem od nikogar dobila... no, saj se ne razburjam zaradi shoppingiranja, ampak denarnice pa kar trpi! Jaz imam manen kupiti 20 tetra plenice in 3 povijalne, v BC pa mi je prodajalka rekla, da je 10 tetra čisto dovolj. Sam meni se zdijo kar uporabne, tako da jih bom vseeno več nabavila. HeGa, kje pa si ti nabavila potiskane tetra plenice? Jaz jih nisem še nikjer videla. Upam, da bo s tvojo sladkorno vse OK, kar se pa receptov tiče, ti jaz lahko dnevno poročam o svoih jedilnikih, ne odstopajo bistveno od vaših pravil. Ayo, uživaj jutri - greš kaj na bazen? eee, jaz imam tudi jutri pregled. Dokler se kg ne vidijo (tisti odvečno seveda) je vse čist OK, tako da se nič ne sekiraj! Jaz bi bila presrečna, če bi bilo tako. Moja G pa kg sploh ne omenja, mi je prav čudno. Kargo, na masažo hodim v en studijo, kjer so 3 fizioterapevtke, ki poleg masaž in vsega drugega, izvajajo tudi telovadbo za nosečnice, poporodne... tako da imajo z nosečnicami veliko izkušenj. Fajn je, na voljo imajo več vrst masaž - od navadne sprostitvene, pa oljne, take, namenjene posebaj bolečim predelom, pa shiatsu masaže za lažje odpiranje MV, ki se izvaja v zadnjem mesecu nosečnosti. Ma nema što nema. Aja, Mutsyja sem naročila v Team Ocean (carrycot in vsi dodatki) in v College green (športni del) barvi, tako da bo vsaj malo pisan. Mi je pa žal, da 4-rider nima tistih barv od Sliderja, meni je vse divje tako všeč (vključno z barvami)! Arwen, masaža pa zgleda tako, da ležiš na boku, podložen z vsemi možnimi povštrčki, da je udobno, najprej na eni strani, pol pa še na drugi. Glede jutranjega vstajanja te pa več kot razumem! To je ena najhujših muk, vsaj meni. "Problem" imam pa zdaj, ko bi lahko spala, pa se zbudim vsak dan že ob 8h al pa še celo prej! nena, super da si porihtala tisto z ledvičnimi kamni in da je s tabo vse OK! No, a katera ve kje je anč, pa opatija se tudi nekaj časa že ni javila. Kaj zdej bejbe, štrajkate?! Glede dopusta, ga moram jaz kar pokoristiti. Nam junija propade, tako da nima izbire. Sicer pa itak še delam zraven, samo ni več tistega pressinga, kot če si redno v službi. Me je pa šefica že spraševala, če sem kaj razmišljala, da bi predčasno spet začela, pa da bi moj prevzel porodniško. Verjetno bi se nama finančno tako bolj splačalo. Sem pa rekla, da bi lahko mogoče mal prej začela delat, samo neuradno. Naj kar poiščejo način, kako mi bodo plačali, nočem pa se zavezati, ko si enkrat not ni več milosti! Glede depilacije - jaz tudi uporabljam epilator, že zelooo dolgo, tudi za bikini predel. Tisti del ob Venerinem griču ni problematičen, dlačice so se že tako razredčile, da niti več ne boli. Zato pa tolk bolj boli predel med nogami, verjetno zato ker so tam res hudo goste. Kriiiiza... kadar se mal prevč dolgo spravljam k temu mučnemu opravilu, se moram najprej pobriti, potem pa depilirati čez par dni. Sem pa nedavno izvedela za morebitni vzrok te moje poraščenosti. Ob UZ pregledu je dr.Tul videla, da imam policistične jajčnike, česar stranski učinek je lahko tudi prekomerna poraščenost. Nekaj dlačic imam namreč tudi pod popkom. Te si vedno z epilatorjem odstranim, zdaj pa kar s pinceto, se bojim, da bi malega preveč prestrašilo! No, kakorkoli, tele okrog kopalk bi si tudi jaz z veseljem laserko odstranila, resno o tem razmišljam, samo spravit se je treba, potem ko rodimo! No, pa sem še en roman prispevala, ma se mi prav smilite, k morte vse to brat! Mogoče bi si pa tole vse skup kar v en dnevnik prekopirala. Tega se mi nikoli ni dalo pisat, je pa takooooo fajn, če imaš kaj za spomin!