Barbk -> RE: Avgustovke 2009 (24.12.2008 21:40:24)
|
Ojla, nisem bila prav nič pridna z oglašanjem, samo žal res ni zneslo. Služba in naša prinčepeska...pa ima dan premalo ur. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V glavnem za nazaj bom malce kasneje prebrala. Vsem, ki so že vidle svoje pikice in njihov utrip srčka čestitke, vsem ostalim, ki še nestrpno čakajo na pregled pa želim, da čas hitro mine. No jaz sem imela svoj prvi pregled pri Rešu že v ponedeljek in je bilo seveda še prezgodaj (ZM 13.11), da bi se videl utrip srčka, sta se pa jasno videli dve pikici. Jaz sem mislila, da bom z mize dol padla, čeprav so mi prijatelji in bližnji stalno namigovali, da sta lahko dva glede na to, da sem jemala Klomifen. V ponedeljek moram pa svojo G poklicat, da mi da nov datum kar za Uz in ne pregled kot je planirala 7.1. Upam, da bosta takrat utripala dva srčka, čeprav priznam me je zelo strah kako se bomo rihtal.... No takole babuške drugače pa upam, da se bom bolj pogosto oglašala. Vam pa vsem vam in vašim bližnjim želim lepe, čarobne božične praznike. Drugo leto bo pa že drugačen Božič, še lepši....
|
|
|
|