levček1 -> RE: Avgustovke 2009 (3.4.2009 14:17:03)
|
Hello punce! Danes vidim da ste se razpisale o bolniških in je super ideja da lahko prepustiš del porodniške možu, pa ste skupaj doma. Ampak jaz žal tega ne morem, ker sem na bolniški od januarja, ker sem imela v preteklosti dva splava, tak da sem sedaj iz preventive doma, tako, da če letos ne bom izkoristila dopusta, mi ga drugo leto pol propade, ker nisem v tem letu še sploh nič delala. Tak, da uživam doma in se posvečam sebi in počivam. Sedaj, ko mi je pa že malo dolgčas, sem se pa odločila, da je ravno pravi čas, da diplomiram, časa imam dovolj da napišem, dipolmo tak da si bom čas zapolnila z tem! Kar se komisije tiče, jaz nisem imela nobenih težav, preglede imam na 6 tednov, ginekologinja mi napiše predlog in ga nesem svojemo zdravniku. Ni treba 1 teden prej, meni sedaj poteče 09.04.09, svojega zdravnika pa imam 07.04.09 in takrat bo napisal predlog in ga poslal na komisijo. Želim vam lep vikend, pa upajmo da bo res sončen kot ga napovedujejo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|