Anonimen -> RE: Avgustovke 2009 (17.12.2008 13:59:47)
|
Hojla punce! Meni je zoperno, ker sem anonimna - se bom razkrila v petek takoj po 1. pregledu. Do takrat pa se lahko imenujem, ce se ne motim glede stevilke, anonimna 3 (vcerajsnja, ki je sprasevala glede testa). [sm=smiley1.gif] Skratka, danes sem kupila se enega, mpram pocakat do 5h, ko pride mozek, bi rad bil zraven. [sm=smiley1.gif] Ampak mislim, da kar bo drzal vcerajsnji plusek [sm=smiley1.gif] Glede pocutja - jaz sem super, kot da ne bi bila [sm=nosecka.gif], se joske me ne bolijo. No, edino malo napihnjen trebuscek imam, pa spika kot pred M, pa kriz...sem bla prepricana, da nismo noseci, ampak ko je pa M ze tako dolgo zamujala... Se prejsnji teden se me je nekaj loteval prehlad in sem pojedla 2 aspirina...[sm=smiley19.gif] V 1. nosecnosti so bile bolece dojke 1. znak (takoj po ovulaciji/oploditivi), potem nekje v 7/8t pa fuuuuul slabo, brez bruhanja, trajalo je pa vse do konca [sm=nosecka.gif] (s tem da so bili prvi 4 meseci intenzivnejsi). Gabila se mi je vsa hrana, se vodo nisem mogla niti videt. Tudi jaz sem sladkosned, med [sm=nosecka.gif] pa se mi je totalno obrnilo. No, sedaj jem normalno...tudi kavica zjutraj in tako. No, ampak lahko da se bo vse se obrnilo... Boga Sisy, socustvujem s tabo, ker vem kako se pocutis. Pa se ob enem otrocku doma...uf...moj je bil tudi vceraj tak sitko, da ni za povedat, po eni strani sem bila vesela [sm=rozacrtici.gif], po drugi sem si pa govorila "OMG se eden prihaja" [sm=smiley1.gif] Za vse, ki se je nesrecno koncalo [sm=pujs.gif] in [sm=pikapoka2.gif] in [sm=smiley31.gif] pa da cimhitreje (spet) rata!! Glede UZ in bitja [sm=smiley27.gif] veliko zavisi tudi od same kvalitete UZ. No, pri meni se je vse lepo videlo in slisala v 6t... Uf, sedaj sem se pa razpisala, a ne [sm=smiley2.gif] lp
|
|
|
|