Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vrtca plačujete? 22.12.2008 9:41:32
|
|
|
|
sazi
|
2.2. - jaz bi na tvojem mestu počakala do septembra in jo dala v vrtec takrat. Slej ko prej bo res potrebovala družbo in tudi socializacijo. Naš mali je začel obiskovati vrtec v začetku decembra, pa bo konec januarja dopolnil že 3 leat. Prej je sicer bil pri varuški, kjer je imel za družbo še otroka ali 2, ampak je bil vedno najraje sam, igrače in pozornost samo zase... Pa se kar lepo navaja na vrtec. Ni navdušen, ko prideva tja, ampak ko fa pridem iskat, je pa dobre volje in mi pove, kaj so počeli in na vprašanje, kako je bilo v vrtcu, vedno odgovori "V redu". Bi ga dala v vrtec že prej, pa v želenem nismo dobili prostora, ker pa smo bili z varuško zadovoljni, ga nisem vpisovala drugam in ga potem prepisovala. Kar se pa plačila tiče, si približno ceno lahko izračunaš sama. Na tej strani si izračunaš svoj razred glede na vaše prihodke: razred za plačilo vrtca, ceno za vaš vrtec se da tudi kje najti (veliko vrtcev jo ima na svoji spletni strani), upoštevati pa moraš še, da ponekod občine še dodatno subvencionirajo vrtec in je potem plačilo še nižje.
|
|
|
|
RE: Koliko vrtca plačujete? 27.12.2008 21:24:38
|
|
|
|
NRMM
|
56€ za taveliko,tamala ima zastonj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?