tangice al navadne? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tjula -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:17:18)

to pa ne. zakva b' me pa vsak v nago rit gledal?:)-

Anonimen -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:19:11)

Kopalke-tanga ne hvala lepa to pa ne...če pa bi imela spet 25 ali manj ali tam do 30 pol pa ni problema....že tako svet zgražam k sem v toplesu.:)-:)-

Mina1 -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:26:47)

Absolutno tangice, že nekaj časa takšne zelo nizke in tako;). Drugače pa ne pomnim, kdaj sem imela gor kaj drugega razen hot pants.

Ko pa sem bila nosečka, sem pa nosila tudi hot pants zelo nizke in je zgledalo lepo, pa še fino sem se počutila;).

pa-pa Mina1

erika -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:33:38)

No, tole je pa ena fina tema. Jaz sem pa na tangice čist pozabla. Skoz nosim navadne "gatke" in se jezim, ker mi nekam lezejo. Seveda so mi premajhne, ker imam še vedno 10 kg več kot pred nosečnostjo. In kar čakam, kaj bom shujšala. Še danes grem zbezat iz omare moje štiri primerke tangic, da se jih spet navadim.
Sem pa iz vaših postov prvič slišala za ženske boksarce. Kje se jih pa kupi? In kje sicer kupujete perilo, tisto ne predrago.

Tamara

Tjula -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:36:54)

6-pack v Šparu:)- Hecam se. V Emporiumu, mi je všeč, ker je tako pregledno zloženo in takoj najdem kar iščem, pa še prodajalke niso nadležne in loh v miru izbiraš.
Ženske boksarce so že kakih 15 let stara zadeva ... dobiš jih povsod. Pa ultra seksi so!

Anonimen -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:39:17)

H&M pa ma tut lepo perilo. Pa ne drago.

Kopalke pa navadne :) Čeprav je pa moje ksomno mnenje, d anaj tangice kopalke oblečejo res le tiste, ki imajo dobro postavo.

sašaš -> tangice al navadne? (30.3.2005 14:45:27)

Ne vem, kaj lahko tvoji riti manjka - 16 let? :)- Polet lepo tange gor, zgoraj brez pa na plažo! ;)

Lp :muca:

Anonimen -> tangice al navadne? (30.3.2005 16:12:50)

Mi mamo zdaj sp. perilo tangice -:bravo:, kopalke smo do zdaj tudi meli tanga, v nadaljne pa bomo vidli!:)-:sloncek:

Anonimen -> tangice al navadne? (30.3.2005 16:50:19)

Moji nič:)-, sam na-a. Pa topless tut ne:):ups:

tesa -> tangice al navadne? (30.3.2005 17:29:41)

Jaz pa tangic ne prenašam:zmeden:
Oba z mojim prisegava na ženske in moške oprijete boksarke. Pa še bolj sexi so; sploh če so iz čipke:)-
Ženske mislim:)-

Moyca_ -> tangice al navadne? (30.3.2005 17:56:11)

definitvno tangice
seveda pa med nosečnostjo in ob obisku tete s krvavca pa navadne gate:)-
najraje pa seveda nič:)-:)- ponoči mislim:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]