Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 17:19:46
|
|
|
|
Jatek
|
Romer savefixa plus "Novi" model za vsako ceno? Ne, hvala! Je barva tako pomembna? Midva sva kupila Roemer safefix plus kupila v nemški spletni trgovini http://www.baby-markt.de , kjer sva za "lanski" model Dario odštela 264 EUR (poštnina, davek, ipd. že vključeno v ceno), sedežu so bila priložena tudi navodila v slovenskem jeziku, skratka vse tipi topi. Naši trgovci kot je Baby Center in podobni so po mojem mnenju pač presegli vse meje okusnega. LP
< Sporočilo je popravil Jatek -- 21.11.2008 17:22:04 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 17:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo Safefix in smo ful zadovoljni! Kupili smo ga na www.baby-markt.de/ , dostavili so nam ga kolegi iz Nemčije, ker ne dostavljajo v SLO. LP
< Sporočilo je popravil Nana22 -- 21.11.2008 17:21:10 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 17:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, me je Jatek prehitela.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 20:31:57
|
|
|
|
Miska2
|
Mi pa na http://www.pingpong-online.de, Roemer Safefix plus, model 2008, skupaj s poštnino pride 288 EUR (vključno s popustom za plačilo s kreditno kartico), dostava v Slovenijo.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 7:58:46
|
|
|
|
barni
|
Mi pa na http://www.o-baby.de/agr/R%C3%B6mer_10300_2.html Vse je stimalo, tako da je bil pameten nakup. Kupili smo Roemer Duo plus isofix, ker nam Safefix ni sel v oba avta. Obvezno poglej seznam znamk avtomobilov, kamor lahko namontiras dolocen sedez. Safe fix ne gre v vsak avto zaradi droga!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 17:17:40
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miska2 Mi pa na http://www.pingpong-online.de, Roemer Safefix plus, model 2008, skupaj s poštnino pride 288 EUR (vključno s popustom za plačilo s kreditno kartico), dostava v Slovenijo. Miska2, kdaj pa je to bilo? Sedaj so cene od 310 eur navzgor kakšen popust pa je to (za kreditno kartico) in koliko? hvala!
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 17:19:23
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jatek Naši trgovci kot je Baby Center in podobni so po mojem mnenju pač presegli vse meje okusnega. LP Se 100% strinjam, zato nobenega večjega nakupa ne opravim tam.
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 18:09:39
|
|
|
|
majci23
|
ste sigurne, da ne dostavljajo v SLO? baby mark namreč
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 19:22:54
|
|
|
|
pikapoka0608
|
Barni, kakšni so bili pa stroški pošiljanja v Slovenijo . Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 20:25:33
|
|
|
|
BUŠICA
|
samo za info-danes sem bila v avstriji (toys'r'us), roemer, ki v BABY CENTRU stane 410 EUR (+isofix), stane v avstriji 169 EUR (brez isofixa). BREZ KOMENTARJA....
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 20:36:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA samo za info-danes sem bila v avstriji (toys'r'us), roemer, ki v BABY CENTRU stane 410 EUR (+isofix), stane v avstriji 169 EUR (brez isofixa). BREZ KOMENTARJA.... , saj ne moreš verjet, isti izdelek pa tako različne cene A je veliko barv na izbiro? Mi smo tik pred nakupom, pa imam že "favorita".
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 20:48:00
|
|
|
|
BUŠICA
|
isti izdelek pa tako različne cene v baby centru NISO NORMALNI!!!!! ČISTI NATEG!!!!! naroči favorita v avstiji po katalogu in počakaj kak teden pa je. nisem gledala, ker mi je slabo postalo kako so me ogoljufali, ko sem videla istega kot imamo mi, samo z drugačno ceno.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 21:17:16
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA samo za info-danes sem bila v avstriji (toys'r'us), roemer, ki v BABY CENTRU stane 410 EUR (+isofix), stane v avstriji 169 EUR (brez isofixa). BREZ KOMENTARJA.... Ampak ta dva modela, ki ju omenjaš, sta različna, zato je razlika v ceni še toliko večja. realna cena Roemer Isofixa tudi po netu se giblje od 240 EUR + poštnina navzgor. V Sloveniji pa 360 Eur
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 21:18:11
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: majci23 ste sigurne, da ne dostavljajo v SLO? baby mark namreč ja, meni so tako odgovorili pred enim tednom.
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 21:30:01
|
|
|
|
Naja31
|
www.baby-express.net Ti dostavljajo v SLO. Poštnina 22 eurov. Sem ravno2 dni nazaj spraševala za roemer safefix.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 22:19:18
|
|
|
|
lunastar
|
No tud jst sem se odločila za ta avtosedež. Imam Opel Merivo 2006, pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem modelom avta v kompletu z Safefix Romerjem...Še vedno pa se odločam kje kupiti, ker mi barva ni pomembna....
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 24.11.2008 7:15:19
|
|
|
|
barni
|
Ce se ne motim so bili stroski posiljanja 10 E, ne glede na to, ali kupis en sedez ali dva. Ce ze kupujete razmislite se o letni prevleki, ker je vsaj 10 E cenejsa kot v Baby centru! Lp!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 24.11.2008 11:48:18
|
|
|
|
mile
|
jaz sem ga kupila v sončku, je 329 eur
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 24.11.2008 22:52:33
|
|
|
|
Miska2
|
Aurea, ja, najprej je 310, v postopku plačila pa ti najprej odštejejo običajen popust, nato pa še popust, če plačaš vnaprej s kreditno kartico, nas je res vse skupaj s poštnino prišlo 288 (in to pred kaka dvema tednoma, tudi sedaj je še tako). LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?