otroški copatki/čeveljčki in glivice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Ronči -> otroški copatki/čeveljčki in glivice (21.11.2008 14:27:27)

Imam problem, oz. ga ima moje dete....
Rabim kak pameten nasvet.

V vrtcu je obuta v ciciban copatke. Nogice se ji zelo potijo. Nosi čevelčke al ciciban al pa iz naravnih materialov. Doma je v štumfkih. Nosi le bombažne žabice in bombažne štumfke, pa je vseeno fasala glivice na nogah.

Kaj naj jo obuvamo za v vrtec? Drugače ima zelo občutljivo kožo, špod vratom in pod pazduho ima pogosto vneto kožo, za kar uporabljamo advantan kremo.

Kakšen nasvet?
Poleti ni bilo problemov.

Šaki -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (21.11.2008 14:33:37)

ali so ji mogoče pretesne copatke?

Anonimen -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (21.11.2008 15:13:08)

Najinemu se nogica poti v prav vseh copatih razen v superfitkah ne!

jasna -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (21.11.2008 21:51:30)

Tudi predlagam superfit. Koliko je pa deklica stara? Ker balerinke iz blaga so tudi fajn (ne usnjene).
Žabice velikokrat vsebujejo tudi umetne materijale. Mogoče je bolje kupit žabice brez stopalc in nogavičke večkrat menjat.

Čupka -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (21.11.2008 22:51:20)

Moj mali ima za vrtec crokse. Ker jih čez poletje ni prerastel in so še v zelo dobrem stanju, sem jih vrgla v pralni stroj - ven so prišle kot nove, in sedja jih ima v vrtcu, namesto copatk. Nogice se mu v njih čisto nič ne potijo. V vseh ostalih copatih pa katastrofa - povsem mokre nogavičke. Doma pa smo tako vsi v nogavicah...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ronči -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (22.11.2008 6:50:09)

Stara je 16 m, za crokse ima premale nogice, nosi 19.

Kje se pa kupijo superfitke? Al pa balerinke iz blaga (dvomim da jih delajo št. 19?)

Najaa -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (22.11.2008 13:11:05)

Superfit copatke dobiš v massu, humanicu. Imajo tudi take male številke, ker moja tamala jih tudi že od št.19 samo te nosi. Nogica se v njih ne poti in sem zadovoljna z njimi.

jasna -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (23.11.2008 19:47:18)

Za balerinke je še premajhna, jim padajo z nogic...
Superfit copatke prodajajo tudi v kleti hale A btc, če te zanima za Ljubljano.

pupika -> RE: otroški copatki/čeveljčki in glivice (24.11.2008 7:07:18)

Tudi našemu se nogica ne poti samo v superfitkah, odkar smo probali superfit, so cicibanove zelo slabe copatke, sem mu včeraj obula ene alla ciciban copatke, ker sem opazila pri superfitkah, da ima prvi prstek čisto že na koncu copat, pa skoraj ni znal hodit, res so te cicibanove copate trde, pa še zračijo se ne, superfitove copate imajo v podplatu male luknjice da se zrači nogica.

Stran: [1]