nenadna bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tulipan -> nenadna bolečina (30.3.2005 10:49:12)

Zjutraj se sem v postelji na hitro obrnila, da bi zaprla budilko in pri tem me je pri strani v trebuhu močno zabolelo, kot da me je nekaj povleklo..Je to mogoče bila kakšna vez, s katero se je maternica pripopala na trebušno steno? Sem se kar malo ustrašila, saj me je kot zarezalo, zdaj je vse ok, me ne boli. Kaj vi mislite, se je za sekirat?
Tulipan, 21t

Anonimen -> nenadna bolečina (30.3.2005 10:52:48)

Mene je enkrat, ko sem hotela steči čez cesto, ravno tako zabolelo, skoraj sem se sedela sredi ceste. Pa mislim, da je moralo biti še pred 21 tednom. Ko sem to povedala zdravniku, mi je rekel, da ni to nič neobičajnega.

Dari -> nenadna bolečina (30.3.2005 10:56:34)

Aha, tud mene včasih tko špikne tri strani trebuha - največkrat če je gib nenaden. Ampak potem takoj popusti in ne boli več. Zato me delam panike. Po moje, da ni nič takega - kakšne vezi...

Stefka -> nenadna bolečina (30.3.2005 10:57:19)

Meni je pri takih bolečinah ginekologinja rekla, da to zaboli maternica, ker se v tem času zelo hitro širi, ker dete tako hitro raste.
Tako da se jaz ne bi sekirala.

Tricia -> nenadna bolečina (30.3.2005 11:17:33)

Poznano poznano. Tudi mene je že dostikrat tako špiknilo ko sem se na hitro obrnila. Boli oz. zbode kot :hudicek:, a po kratkem mirovanju mine in pol je vse ok.
Jaz se tudi ne bi sekirala, saj sem s takimi bolečinami prilezla že do 34 tedna.
Srečno in lepo nosečnost še naprej ti želim. :sloncek:

tulipan -> nenadna bolečina (30.3.2005 12:33:27)

Hvala za odgovore, sem bolj pomirjena!:):)
Saj je neumno, a sem si mislila da se mogoče lahko posteljica malo natrga.., a je vse skupaj verjetno malo bolj trpežno!!!;)

Anonimen -> nenadna bolečina (30.3.2005 12:35:47)

Ni nič neumno, normalno je, da nosečnice skrbi vse sorte. Tudi mene je.

Stran: [1]