Ajm bak! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Ajm bak! (30.3.2005 10:28:05)

Živjo prelepe gospe in gospodične, ki se tukaj zbirate in čakate na svoje sončke!

In sem nazaj. Nekaj časa sva imela pavzo (po eno letnem :sloncek:), da sva se lahko v miru poročila in odpočila. Poročena sva 4 dni in sva še vedno ovita v ponovno zaljubjeno razpoloženje. :love:

Sedaj pa pridno :sloncek: in čakava na moder plusek. Ko bo, pa bo, sva si rekla. Do takrat pa bom redno in veselo klepetala z vami. Imena so že davno izbrana in komaj že čakava, da vidiva, kakšno bo bitje, plod najine ljubezni.
Vsem, ki se trudite želiva, da ugledate svoje bitje čimprej!
Naj se ponovni klepet začne ;)

raja -> Ajm bak! (30.3.2005 10:33:24)

Lepo, da si ponovno z nami.

Veliko sreče v zakonskem jarmu in da se vama čim prej izpolni želja in ugledata :modri::roza:.

Do takrat pa kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in imejta se rada.

Špelka -> Ajm bak! (30.3.2005 10:46:53)

Iskrene čestitke za ta pogumni korak!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> Ajm bak! (30.3.2005 10:56:02)

Ooooo UnderEja!!!:rozica:

Kok si lepo napisala:bravo::bravo::bravo: Midva bova mela maja drugi obletnico poroke, pa se mi še vedno kr nasmeji, ko pogledam prstan na roki:love::love::love:

Ja zdej pa res manjka še samo en moder+, pa potem zdrav:duda::rozica::rozica::rozica:

Ja dej mal opiš kok je blo;)

Tinka

Nyah* -> Ajm bak! (30.3.2005 11:50:08)

Ceprav te se ne poznam, sem se pridruzila RR-ju vmes, ko te ni bilo, ampak ti iskreno CESTITAM ob poroki :bravo::bravo::bravo::bravo:!

Je res ful fajn biti porocemn, pa se na novo zaljubis a ne:love::love::love::love::love:!

Veliko srece pri :modri::roza:!

Nyah

miska2004 -> Ajm bak! (30.3.2005 18:54:07)

Midve se ne poznava, pa ti vseeno želim da čimprej zagledaš :roza::modri:, to bi bila res pika na i (mislim po poroki ;) )
Čestitke za poroko, pa srečno! :rozica:

Anitka -> Ajm bak! (30.3.2005 19:30:49)

:rozica::rozica::rozica:Ohoho, pozdravljena gospa UnderEja!:rozica::rozica::rozica:

Sem že mislila kam si jo ucvrla? In ti si že kar gospa postala in zdaj že malo pa boš tudi srečka :nosecka:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:pika:

Anonimen -> Ajm bak! (30.3.2005 22:50:53)

Ste prisrčne punce ;) Boste tolk luštne mamice ;) A ne bi bilo luštno, če bi vse v istem mesecu zanosile. hihihihihi. pa bi potem trebuhe primerjale ;)
Midva sva ravnokar iz kina, sva gledala film ZELO DOLGA ZAROKA in sva prišla ven čisto raznežena. Francozi pa znajo narest dober film res!

Jaz sem imela ta mesec samo dva dni menstruacijo in še to samo na wc-ju, tako, da sem čiste vložke metala stran ;) Bomo videli kaj to pomeni ;)

Moncy83 -> Ajm bak! (31.3.2005 6:32:23)

Čestitke tudi z moje strani. Ja je res prou fino bit poročen.:bravo::bravo: Nama se včasih zdi da je blo to šele včeraj bo pa kmalu že eno leto. Upam, da vama čim prej rata zagledati:modri:.

Lep poročni pozdrav.

koala -> Ajm bak! (31.3.2005 8:21:23)

UnderEja ja čestitke ob poroki, tisti plusek pa tudi ziher bo!

Koala

Stran: [1]