Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: elevit, neovin ali raje folacin 4.7.2014 22:05:10
|
|
|
|
nytt liv
|
Meni je bilo po Tifolu v prejšnjih dveh nosečnostih slabo, tako da sem ga takrat kar kmalu prenehala jemati. Sedaj jemljem Terra Nova prenatalni multivitaminski kompleks (folati, vitamini in minerali, pridobljeni iz naravnih sestavin s postopkom zamrzovanja), je v kapsulah. Jemala sem ga tudi že pred zanostitvijo, dobi pa se v Sanolaborju. Meni je všeč, ker ni dodanih nobenih umetnih vitaninov, umetnih barvil ter drugih sintetičnih dodatkov.
|
|
|
|
RE: elevit, neovin ali raje folacin 4.7.2014 22:16:57
|
|
|
|
mojapikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojapikica Prodam Elevit tablete (rok uporabe do 02.2015), ker so mi ostali ...V škatli jih je še točno 77 kosov (od 100-ih)...V lekarni sem za škatlico plačala 38,16 €... Cena je 20 €. elevit
|
|
|
|
RE: elevit, neovin ali raje folacin 13.8.2014 18:31:36
|
|
|
|
Lucka9
|
Kaj pa mislite o folni kislini od sensilaba? vem, da je zgolj folna toda mislm, da z ostalo prehrano zaužijem dovolj ostalih snovi, da ne potrebujem jest elevit ali kaj podobnega...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?