a je spacey šla? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:02:31)

Na privat se več ne oglas...mogoče je šla rodit?

spacey -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:05:48)

Ni še šla... :)-:)-:)- Je glih kar vstala in prižgala računalnik in seveda še ni utegnila vse prebrat in odpisat. :) Sem se pa naspala in odpočila...a popadkov še vedno ni, mislim sej so, sam k niso časovno usklajeni. :zmeden:

TaRe* -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:08:28)

hvala spacey..da si se javila.Sem ravno govorila z barby in njenim zaspančkom.Te pozdravla in pravi da ..Pejt že..:kuza::kuza:

nejcko -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:09:49)

Ej, Spacey, se mi je kar zdelo, da t bom danes še tukaj našla. Kolko si zdaj že čez rok?
Sej bo...

Aha, zdaj se na pošto odpravljam, tak da jutri dobiš.

LP in srečno!!!!!!!!!!!!!!!!

india -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:12:23)

Spacey, marec gre proti koncu! Tebi pa zgleda res ni nikamor za it!!!:)-:)-:)-:)-:)-

A stvari si že pripravla????:)-:)-:)-:)-

spacey -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:19:22)

Ojla!

Danes je 9 dan čez rok, pa mi je včeraj dr. reku, da je to nemogoče da je tolko prenošen naš :duda: in da je bila oploditev sigurno kasneje. Ampak kolikor jaz vem ni bila kasneje. :)- Hvala za kapljice.

Sej vem da bo...verjemite meni je še kar lepo, sam da sem doma in ne not v bolnici. :bravo:

Tare lepo mi pozdravi nazaj barby in pikeca Patrika, pa povej ji da očitno pri nas nekaj ne štima. 8) :)- Zdej me že aprilčice prehitevajo... :zmeden2:

Ampak vem, da bo danes, mora bit, ker je res lep datum. :love:

Lep sončen dan vsem :rozica::rozica::rozica: in preden grem od doma se obvezno še pofočkam.

P 9nebesa +9dni

smrček -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:19:46)

Spacej, zdaj se pa že res vleče... Saj ko bo pa enkrat zares šlo, bo pa hitro mimo. Želim ti lepo porodno izkušnjo. Pa javi kaj se dogaja.

Anonimen -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:21:16)

spacey..to pa je vlečenje za nos:)-:)-:)-:)-
Štirinožna tvoja pikica najbrž hudo pogreša sprehode,najbrž komaj čaka,da se bo ob štiri ali trikolesniku šetala po semedelski.:)-:)-:)-:)-

spacey -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:21:59)

Ja Miska, :duda: nas kar heca in mu je prelepo da bi prišel ven. Stravi so že zdavnaj na red...in veš kaj že razmišljam, da je prav to krivo da še ni nič. 8) :)-

Anonimen -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:22:48)

Spacey, še na en dolg sprehod s psom, pol pa direkt v porodnišnico ;)

kam praviš greš, v Postojno?

TaRe* -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:26:53)

Ej,ka pa če jo kar peš proti Postojni mahneš8) pomoje pa pol bo.8)

spacey -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:27:38)

Smrček sej vem, da se že vleče, ampak po pravici povedano sem se že kar navadila na to in sprijaznila.

Ja Neva, Aya je res že štufa bit samo doma okoli hiše, še dobro da imamo velik travnik, da jo lahko malo zlaufam.

Ja, ja Albina v Postojno grem in nikamor drugam. So tok prijazni, da ni kaj.
Vse pohvale! :bravo::bravo::bravo:

spacey -> a je spacey šla? (30.3.2005 9:30:15)

Ne, ne...sej bo danes, sam očitno si mora naš sonček še izbrat eno lepo uro rojstva, datum si je pa itak že. :)-:)-:)- 8)

Anonimen -> a je spacey šla? (30.3.2005 11:10:42)

O, Spacey, saj tale tvoj sonček je že pameten, je raje še malo počakal, da bo bolj toplo, da bosta lahko hitro šla na sprehod.

Erdbeere -> a je spacey šla? (30.3.2005 11:27:56)

No dej no spacey bosta mela z mojmu možkam skupaj rojstni dan

lin -> a je spacey šla? (30.3.2005 13:15:19)

Spacey
Se že vidi da ti bo ta tvoj :duda:dal popara če ti že sedaj nagaja,no jaz sem lahko samo tiho ker sem šla 10 dni čez pa je Lin zdaj res prava "šefica":)-:);):bravo:

Lunca1 -> a je spacey šla? (30.3.2005 14:55:20)

Ojla!
Ti boš pa še bolj čez rok kot jaz:). A hoče bit :duda: rojen v aprilu. Izgleda mu marec ni všeč.:)- Slej ko prej bo treba ven.

Držim pesti.

Stran: [1]