Anonimen -> RE: Kdaj z dojenčkom v bazen (21.11.2008 19:31:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kaj mislite??? Je še prehitro da grem z njo v bazen in tisto vodo s klorom... Bi jo pa dala v obroč. Seveda je prehitro. se strinjam Drage dame - ne vem, kolk ste ve s svojimi otroki preplavale, ampak midva hodiva že en mesec na plavanje za dojenčke - v bazen. Naš tako uživa v vodi, v fredu, da mi ga je res veselje gledat. Po vsakem plavanju se tam stuširava, pa nimava nobenih problemov. Tko da pikica** - jaz bi rekla tkole - sem se namreč pozanimala, ker gremo tudi mi v toplice - če bo voda primerno ogreta, vsaj na 32 stopinj, jo lahko daš v obroč in poskusiš, kako se bo odzvala. Najbolj migajo, ko so pa na free - pomeni brez obroča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Poskusita prvič 10-15 minut, potem pa vsak dan malo podaljšaj. Pa seveda se potuširajta po kopanju, pa če ne bo mela kakih rdečih lišajev, ji nič ne škodi. Je pa tkole - našmu vedno dajo tiste naramnice spodaj pod trenuh, ker je tko bolj dvignjen, pa bolj opazuje in seveda nima toliko možnosti za sesanje obroča in s tem posledično bazenske vode. Imaš navodila pri fredovem obroču, pa si malo poglej. Pa želim vam en lep dopust.
|
|
|
|