nhaya -> hormonske preiskave (20.11.2008 22:03:40)
|
Pozdravček! Danes sem bila pri dr. REšu na prvem PCT pregledu (prvi mesec sem na klomifenu, diagnoza PCO). V Adrialab sem dala tudi kri, da mi pregledajo FSH in prolaktin. Najprej mi je nareku UZ in reku, da se vidi v desnem jajčniku en folikel, velik 1,94 cm..v drugem jajčniku ni bilo nič videt. Vzel mi je bris, za PCT in na razočaranje je bil samo en spermij, pa še ta negibljiv (to je bilo 15 ur po odnosu)...je pa prejšnjič moj naredu spermiogram pri njemu in je bilo vse BP..tak da me zanima, od kod zdaj to - kaj vpliva na to? Potem pa je pogledal še izvide iz Adrialab-a in takšni so bili rezultati: FSH 77,4; prolaktin pa 8. Tolk sem se že prej pozanimala, da je normalen izvid FSH-ja nekej do 12, tak da sem kar debelo pogledala....je rku, da imajo tolk ženske v menopavzi... Je možno, da so naredili kakšno napako pri preiskavah???? Reku mi je, naj grem naslednji mesec še enkrat na preiskave... A bi mi potem sploh zrastel folikel, če bi res imela toliko FSH-ja? Jst res upam, da so se kaj zmotili... Res me zanima, če ima katera kakšno izkušnjo s tem, ker sem čisto obupala...
|
|
|
|