|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 8:32:25   
drejci
Živjo nosečke:)
Mene pa zanima kje v Ljubljani imajo organizirano telovadbo za nosečnice? Ali mogoče katera ve koliko krat na teden je in koliko stane?

Hvala vam in uživajte s svojimi sončki 9nebesa Hitro se mal pobožajte po bušiju:love:

lp:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 8:46:30   
anckabancka
Jaz hodim na telovadbo v Rožni dolini na Skapinovi ulici. Imamo jo enkrat tedensko ob torkih ob 17.30h. Vsak obisk je 1000 sit.

Jaz sem zelo zadovoljna. :bravo:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 8:58:12   
daisy
v porodnišnici
1000sit/h

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 9:03:01   
drejci
A pa se je potrebno pred tem kaj naročit ali enostavno prideš? Kolk časa pa traja?

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 9:28:43   
daisy
kar prideš in palčaš sproti vsako uro. lani je bila telovadba v pon. in sre. ob 19h, trajala pa je 1 uro.
pokliči in preveri urnik.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 10:01:25   
sašaš

Na fakulteti za šport je tudi! Za cene in ostalo pa ne vem (poglej na njihovo spletno stran)!

Lp :muca:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 10:09:05   
drejci
Punce hvala:)-

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Telovadba v Ljubljani
30.3.2005 14:06:41   
tincci
Pa na Moj fitu v Črnučah je dvakrat na teden, enako v Fit & fun ..

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......