lenca1 -> RE: Voziček-marela (21.11.2008 16:03:01)
|
oj, zelo podoben Zappu je Baby Welt Moon Fit, sem bila prepričana, da ga bom kupila (cena cca 150€), vendar me je zmotilo to, da hrbtišče ni dovolj trdno. vse otroke, ki sem jih videla v njem sedet, so bili videti preveč upognjeni v hrbtenici in nekako skoraj v pol ležečem položaju - zato preveri, če gre čisto v sedeči položaj - se mi je zdel kot da pašček zadaj s katerim se regulira naklon popušča al pa se naklona enostavno ne da v bolj sedeč položaj. voziček mi je drugače bil ful všeč. Punce zelo pohvalijo Maclaren marele (cena cca165€, res pa je odvisno tudi od modela), ne vem pa če imajo sprednje varovalo oz. lok. to je bil tudi eden od mojih pogojev, vendar sem potem našla marelo v Emporiumu, brez loka in moram reči, da tamala ga sploh ne pogreša. 2 prijateljici sta kupili marelo z lokom pa ga enostavno ne uporabljata, ker imata take marele, da vozička ne moreta pospravit če je lok gor, tko da ga morta prvo dol vzet potem pa šele marelo zložit. zato bodi pri nakupu pozorna tudi na to, kako se marela zloži. lok ju je motil tudi pri vstavljanju otroka v voziček - sploh če imaš takega, ki se večkrat upira!
|
|
|
|