|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVEMBERKE
30.3.2005 7:39:56   
nogometas
Jutro, preselila sem nas gor, ker vas tam dol komi še najdem!!!
;):)-
Zdaj greva pa nazaj spat :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVEMBERKE
30.3.2005 7:40:43   
nogometas
RR! URA SE JE PREMAKNILA!!!

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVEMBERKE
30.3.2005 7:44:34   
Grascakinja
Sorry ker se petljam v novemberke, samo tako, da sporočim, da ima RR strežnik v Ameriki, kjer uro premaknejo 1 teden za nami, tako da bomo morali pač še malo počakat....
Lepo nosečnost vsem pa lepo božajte buške!!!:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVEMBERKE
30.3.2005 7:49:31   
wawa
Ja američani so za nami:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Nogometaš jaz bi tudi še sssssssssssppppppppppaaaaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaa:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Sem danes čisto brez volje, kaj ko bi malo špricala službo, sa ne bi nič škodilo......:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVEMBERKE
30.3.2005 7:54:11   
nogometas
WAWA daj mi pomagaj prosim, sem bolj leva za ta forum, ga ne znam čist dobr uporabljat... Tantra mi je poslala privat sporočilo, vse lepo in prav, sem hotela odgovoriti, ko pa končam s tekstom, ni nikjer opcije POŠLJI, samo "predogled" in "nazaj". Potem sem šla na novo sporočilo in lejgazlomka enako... TRICK QUESTION: KAKO ODGOVORITI NA SPOROČILA? THANKS!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVEMBERKE
30.3.2005 7:59:54   
nogometas
Drgač pa tuki odgovor za TANTRO: dr. Cerar dela na UZ ob ponedeljkih in sredah, mislim, da se lahko naročiš samoplačniško kadarkoli, jaz sem prišla do njega na klasičen način (VIP),sem pa sigurna, da bo tudi tebe vzel... Držim pesti, da boš kmalu slišala srček svoje :duda: in: seveda je živ, je morda samo malo prezgodaj!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
juli

Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVEMBERKE
30.3.2005 8:03:39   
špelin@
Najprej klikni ta "Predogled", ker ti šele nato ponudi opcijo "Pošlji" al nekaj podobnega ;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVEMBERKE
30.3.2005 8:24:55   
Teni_
Pozdravljene!

Jaz sem zdaj prilezla iz postelje. Sicer dan ni ravno najboljši. Bom morala popoldn Tejo peljat k zdravniku, ker je full prehlajena, hripava, pa še mogoče bi se kaj našlo. Pa sem še jaz pokasirala od nje. Upam, da ne bo preveč hudo.

LP,
Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOVEMBERKE
30.3.2005 8:35:53   
mauri
Dobro jutro/dan!

Tudi jaz bi še spala. Danes mi je bilo zjutraj prvič slabo, no ja mi je še vedno malo, pa upam da bo minilo, zdaj ko sem nekaj pojedla

Mojca čimprej se pozdravi, pa tvoja Teja tudi.

Lep dan vsem!

mauri :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOVEMBERKE
30.3.2005 9:26:18   
Teni_
Hvala za želje. Upam, da bo res. Tejo sem zdaj dala spat, potem pa počakava, da pride ati domov in jo peljem k zdravniku, da da kakšno zdravilo.

Drugače pa sem zelo vesela, da mi ni več nič slabo in, da mi je bilo spet samo en teden. Tudi kislina me več ne muči tako zelo. Čas pa tako hitro mineva, da sploh ne sledim več. Prva nosečnost pa se mi je full vlekla.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 10
   NOVEMBERKE
30.3.2005 9:28:32   
nogometas
Špelin@, sem tut probala, pa ne gre... Ma, če je keri že uspelo, naj mi sporoči, drgač pa: MojcaH, pazi nase, pa ne preveč lupčkat Teje, čeprav jo maš rada :((, tko pač je, jaz se tudi bojim, da je moja viroza v začetku meseca kaj prispevala k propadu enega ploda...nikol se ne ve...
A katera ve, a je treba pojest ves Dabroston, tudi če nehaš krvaveti??
LP :rozica::rozica:
Naj vas :angel: čuva!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   NOVEMBERKE
30.3.2005 9:49:38   
špelin@
Madona, sem šla še 1x pogledat :zmeden: Ko greš na "Predogled", ti na naslednji strani pod tvojim oblikovanim sporočilom ponudi opcije "Vpiši", "Popravi" in "Prekliči". Klikneš "Vpiši". Če imaš počasnejši računalnik včasih traja nekaj sekund, da ti tisto stran do konca odpre. Meni - če sem prehitra - tudi včasih ne odpre do konca. Mora delat ;)

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   NOVEMBERKE
30.3.2005 9:53:49   
Teni_
Tako kot je napisala špelin@ glede sporočil - mora delat.

Ja, se bom morala držat nazaj. Mene zaenkrat muči samo na pol poln nos(ena nosnica), potem pride na vrsto druga, na koncu pa obe(tako je po navadi). Bom že fejst čaj z limono in medom pila, pa bo.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 13
   NOVEMBERKE
30.3.2005 12:04:06   
nogometas
DELA!!! JEŽEŠ AMPAK RES DOLG ODPIRA, PRBLIŽN TKO, KOT JST ZDEJ HODIM PO STOPNICAH... :ups::muca:
LEPO JEJTE!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   NOVEMBERKE
30.3.2005 13:20:50   
Andy13
novemberke pozdravljene, ;)

jaz pa se jutri naročim na pregled. Me prav zanima kdaj bom naročena. Upam, da kmalu, da si ne bom od vsega hudega še nohte začela gristi. :ups:

Lep dan vsem,
Andy

Neposredna povezava do sporočila: 15
   NOVEMBERKE
30.3.2005 18:49:52   
wawa
Koliko smo se razpisale....

Najprej opravičilo nogometašu,ker nisem odgovorila

res nisem imela po prvem mojem sporočilu niti sekunde več, da bi pogledala na RR, meša se mi od dela, ravno sem prišla domov, in jutri bo še en tak dan, v petek pa ne srečo pride domov moj :love: in si bom vzela od 12 naprej fraj.....hvala bogu, sem že čisto izmučena.....se tolažim s tem da je to priprava na pol, ko bom izmučena zaradi bebice....:)-:)-:)-:)-

Kako ste drugače, nogometaš si se že navadila biti doma cel dan????

Pa ostale, Andy13 kdaj so te naročili?

Neposredna povezava do sporočila: 16
   NOVEMBERKE
30.3.2005 20:33:39   
nogometas
:bravo::bravo::bravo:Ej, wawa, ni panike, sej mam cajt, pa sem mal iskala in našla!!! Tko da zdej je vse OKI DOKI. Sem pa dans ful neki čudna, glava me boli, pa to, a mislite, da je to povezano z jemanjem Dabrostona ali s tem, da nisem nič zunaj? Kolikor jaz sebe poznam, mislim, da bo ono drugo...:zmeden:, nisem pa čist ziher, da bom zdržala notri cele dneve, vsaj na kak kofe bom šla v staro LJ mal posedet, ko bo sonček.... Uživajte, Mojca, upam, da je Teja že bolje!:)-:)-:)-za vse vas:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   NOVEMBERKE
31.3.2005 9:50:29   
Teni_
Teja je bolj tako tako. Drugače dobre volje, ampak kašlja(je celo noč kašljala). Zdaj je na antibiotikih, ampak ni nič strašnega. Pač prehlad in malo vneta ušesa, ter grlo. Glavno, da lahko greva ven, ker nima vročine.

Madona, danes se mi je začel že 9. teden. Mi je full hitro minilo do zdaj.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 18
   NOVEMBERKE
31.3.2005 11:04:57   
Andy13
wawa, na prvi pregled so me naročili 15.4. Sploh ne vem kako bom preživela ta dva tedna. :zmeden:
Upam pa, da bo najina pikica že vidna. :duda:

Lep pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?