|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj ste zanosile?
25.11.2008 9:34:27   
zmajaz
Eno leto po ukinitvi KT - s tem, da se nisva ravo trudila - sva celo mislila še malo počakat, pa naju je potem prehitelo.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.11.2008 21:31:41   
lotkla
1. 02.09.2006 (to je bil tudi dan ko sva šla prvič na polno, torej se je takoj prijelo).
2. spet sva štartala septembra, amak že od agusta nimamuser posted image , tako da sem sedaj 10 dni jedla ene tablete, ki naj bi sprožile user posted image . Bomo videli.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.11.2008 23:31:58   
sandra85
najprej sem se 2 meseca "čistila", pol pa sva šla v akcijo in tako sem 7m po prenehanju jemanja KT zanosilauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.11.2008 10:08:11   
kaminek
sedaj sem prvič noseča, ratalo v 3. poskusu

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.11.2008 18:18:15   
zvezdica1980
Se prifočkam k Evi Ani!

Midva sva tud začela ta mesec delat user posted image !!!!!

Bomo videli kaj bo prinesel MIklavž!!!!!

Lpuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.11.2008 18:28:39   
lorch
9mesecev po tistem, ko sem nehala jemat KT,sva začela poskušat in je trajalo pol leta.
v torek bo mala stara 1 leto, nisem na KT in počasi bomo spet začeli delat na temuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.11.2008 13:26:54   
pokica_
Po moji ukinitvi KT zaradi priporočila G še nisma načrtovala otročka, tako da je preteklo 9 mes, ko sma se odločila, da bi imela bebico.
Po tej odločitvi nama je uspelo pa v 2. in sedaj čakamo majčico oz. majčekauser posted image ! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.11.2008 12:50:49   
hypnotic
hej...
jaz sem jemala tablete 4 leta,12.oktobra sem vzela zadnjega iz zavitka in pričakovano dobila mestruacijo 17.potem sem spet iz novega zavitka pojedla dva in potem povsem prenehala in seveda spet 27.oktobra dobila menstruacijo...
danes sem pa čisto iz samega firbca naredila zjutraj test...in bil pozitiven...ker nisem mogla vrjet..sem kupila še enega... in tudi ta bil pozitivenuser posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.11.2008 23:01:06   
Anonimen
Nisva nič pazila, sedaj po prenehanju je bila že 3. M, tako da upam, da bo kaj čimprej.

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.11.2008 20:50:15   
Nončika
Hypnotic, pa ti si ta prava. čestitke. user posted image user posted image user posted image  le da bi vse tako potekalo gladko kot je zanositev. hura!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.12.2008 21:18:20   
pikapoka33
sam, da ratauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.12.2008 10:20:27   
bamoocham
Tabletk nisem jedla 3 leta.
Vem pa, da sem zanosila 28.9.08user posted image

(odgovor članu pikapoka33)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.12.2008 12:36:07   
5ra83
Nama pa je ratalo 4 mesece po tem kaj sem nehala jemat KT, s tem, da sva 1. mesec pazila.

Upam samo, da bo vse ok, saj sem namreč komaj v 6.tednu.

Držite pesti!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.12.2008 12:40:30   
bamoocham
Seveda da bo vse ok! Men je ginekologinja rekla le to: samo pozitivo v glavo, pa bo!:)

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.12.2008 11:07:29   
MEGi20
takoj po prenehanju jemanja je nastopila user posted image  (31.08.2006 - 5.09.2006) in ker veva da sva se vidla in mal mečkala v soboto 9.9. in nedeljo 10.09. nama je ratalu tkoj in že 2.10.06 je bil test pozitiven..

Zdj čakam da dobim stalno službo in tkoj akcija ..user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.12.2008 11:52:11   
kitka1
5 mesecev po KT sva začela delati na tem in to konkretno. Pa ni bilo nič. Potem eno leto zdravljenja - ugotovili niso nič konkretnega - vse je bilo b.p. Uspelo je pa v 2. IUI postopku. 

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.12.2008 11:09:45   
ursap
nama s fantom v prvem poskusu ni uspelo. sem dobila user posted image . zdaj greva poskusit v drugo, bom poročala kaj bo.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?